Weight Watchers Belgium sa-nv

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Weight Watchers Belgium sa-nv
Private companiesOil and Gas Extraction • Weight Watchers Belgium sa-nv

Contactgegevens Weight Watchers Belgium sa-nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weight Watchers Belgium sa-nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weight Watchers Belgium sa-nv

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Scheepvaartkaai 20,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 70 60; 070 22 28 76 011 22 70 60; 070 22 28 76

Fax (fax): +32 (14) 650-48-88 +32 (14) 650-48-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weight Watchers Belgium sa-nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weight Watchers Belgium sa-nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weight Watchers Belgium sa-nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weight Watchers Belgium sa-nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weight Watchers Belgium sa-nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weight Watchers Belgium sa-nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weight Watchers Belgium sa-nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weight Watchers Belgium sa-nv
Products information Weight Watchers Belgium sa-nv

BTW identificatienummer (tax): BE08518768310
Ondernemingsnummer: 5205017089
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Weight Watchers Belgium sa-nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weight Watchers Belgium sa-nv
(Get full report from official database of BE for Weight Watchers Belgium sa-nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weight Watchers Belgium sa-nv
Addition kinds of activities for Weight Watchers Belgium sa-nv

2491. Houtbescherming | Wood preserving
20910203. Kreeft, geconserveerd en uitgehard | Crabmeat, preserved and cured
24930303. hardboard | Hardboard
28990206. Stearinezuur | Stearic acid
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
33560500. Blik | Tin
34439901. Boeien, metaal | Buoys, metal
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal

Werken bij Weight Watchers Belgium sa-nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weight Watchers Belgium sa-nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weight Watchers Belgium sa-nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weight Watchers Belgium sa-nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Weight Watchers Belgium sa-nv in sociale netwerken
Look for responds of Weight Watchers Belgium sa-nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weight Watchers Belgium sa-nv. Laat een reactie achter voor Weight Watchers Belgium sa-nv. Weight Watchers Belgium sa-nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weight Watchers Belgium sa-nv. Leave a respond for Weight Watchers Belgium sa-nv. Weight Watchers Belgium sa-nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weight Watchers Belgium sa-nv op de google maps. Adres en contacten Weight Watchers Belgium sa-nv
Location of Weight Watchers Belgium sa-nv on the google maps. Address and contacts of Weight Watchers Belgium sa-nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Weight Watchers Belgium sa-nv Weight Watchers Belgium sa-nv: Bovy Frédéric | Cloetens BVBA | Goossens Meubelfabriek | Tapico Decoratie | LOW, MONIQUE

Other related companies as Weight Watchers Belgium sa-nv: Bovy Frédéric | Cloetens BVBA | Goossens Meubelfabriek | Tapico Decoratie | LOW, MONIQUE

Weight Watchers Belgium sa-nv is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Weight Watchers Belgium sa-nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08518768310. Het bedrijf Weight Watchers Belgium sa-nv bevindt zich op het adres: Scheepvaartkaai 20,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Weight Watchers Belgium sa-nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weight Watchers Belgium sa-nv is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weight Watchers Belgium sa-nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weight Watchers Belgium sa-nv, openstaande posities, locatie van Weight Watchers Belgium sa-nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weight Watchers Belgium sa-nv is a company, that was registered 2008 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Weight Watchers Belgium sa-nv, company assigned to the tax number BE08518768310. The company Weight Watchers Belgium sa-nv is located at the address: Scheepvaartkaai 20,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Weight Watchers Belgium sa-nv were not found.
The main activity of Weight Watchers Belgium sa-nv is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Weight Watchers Belgium sa-nv is not available. You also can look at reviews of Weight Watchers Belgium sa-nv, open positions, location of Weight Watchers Belgium sa-nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weight Watchers Belgium sa-nv, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weight Watchers Belgium sa-nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weight Watchers Belgium sa-nv, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weight Watchers Belgium sa-nv, employees, financial statistics.