DOBBY YAMADA SERRA NV

Contactgegevens DOBBY YAMADA SERRA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOBBY YAMADA SERRA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOBBY YAMADA SERRA NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Fabrieksstraat 27-31,1000, België

Telefoon (phone): 02 512 23 32 02 512 23 32

Fax (fax): 02 513 96 68 02 513 96 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOBBY YAMADA SERRA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOBBY YAMADA SERRA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOBBY YAMADA SERRA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOBBY YAMADA SERRA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOBBY YAMADA SERRA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOBBY YAMADA SERRA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOBBY YAMADA SERRA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOBBY YAMADA SERRA NV
Products information DOBBY YAMADA SERRA NV

BTW identificatienummer (tax): BE02206024169
Ondernemingsnummer: 4930358886
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DOBBY YAMADA SERRA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOBBY YAMADA SERRA NV
(Get full report from official database of BE for DOBBY YAMADA SERRA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOBBY YAMADA SERRA NV
Addition kinds of activities for DOBBY YAMADA SERRA NV

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
20929911. Garnalen, bevroren: bereid | Shrimp, frozen: prepared
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
51990802. Lijnolie | Linseed oil

Werken bij DOBBY YAMADA SERRA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOBBY YAMADA SERRA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOBBY YAMADA SERRA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOBBY YAMADA SERRA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 mecanicien 18h-03h (eventueel afwisselend dag of ochtend)-Regio Moeskroen o Takenpakket Beheer uitgebreid machinepark Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties Instaan voor preventief en curatief onderhoud Uitvoeren van herstellingen

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Carrier Manager (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze LLP afdeling zijn we op zoek naar een Carrier Manager. In deze rol sta je in voor de opvolging van het portfolio aan transporteurs binnen de H.Essers LLP organisatie ten einde de gemaakte service levels te respecteren. Dit houdt concreet in: coördineren, opvolgen en continu verbeteren van de operationele activiteiten en processen naar de transporteursbasis met het oog op service/klantentevredenheid en kosten. Je taken: Instaan voor de opvolging van de bestaande carrier portfolio teneinde de gevraagde KPI targets te garanderen. Uitzoeken en implementeren van alternatieve oplossingen teneinde optimalisaties te realiseren (alternatieve transporteurs / alternatieve transportoplossingen en processen). Vervullen van een coördinerende rol tussen H.Essers LLP en transporteurs teneinde de belangen van H.Essers naar de carriers te verdedigen. Uitvoeren van transport- en kostanalyses teneinde de operationele processen verder te optimaliseren. Opvolgen van markttrends en - evoluties ter ondersteuning van de verdere uitbouw van de lange termijn visie op process & carrier management strategie. Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van DOBBY YAMADA SERRA NV in sociale netwerken
Look for responds of DOBBY YAMADA SERRA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOBBY YAMADA SERRA NV. Laat een reactie achter voor DOBBY YAMADA SERRA NV. DOBBY YAMADA SERRA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOBBY YAMADA SERRA NV. Leave a respond for DOBBY YAMADA SERRA NV. DOBBY YAMADA SERRA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOBBY YAMADA SERRA NV op de google maps. Adres en contacten DOBBY YAMADA SERRA NV
Location of DOBBY YAMADA SERRA NV on the google maps. Address and contacts of DOBBY YAMADA SERRA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DOBBY YAMADA SERRA NV DOBBY YAMADA SERRA NV: BETONWERK KEUPERS-APPELTANS | Foto Art | WINSOL NV | Dely Wafels | Archetype Consulting B.V.B.A.

Other related companies as DOBBY YAMADA SERRA NV: BETONWERK KEUPERS-APPELTANS | Foto Art | WINSOL NV | Dely Wafels | Archetype Consulting B.V.B.A.

DOBBY YAMADA SERRA NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is DOBBY YAMADA SERRA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02206024169. Het bedrijf DOBBY YAMADA SERRA NV bevindt zich op het adres: Fabrieksstraat 27-31,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DOBBY YAMADA SERRA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOBBY YAMADA SERRA NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOBBY YAMADA SERRA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOBBY YAMADA SERRA NV, openstaande posities, locatie van DOBBY YAMADA SERRA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOBBY YAMADA SERRA NV is a company, that was registered 1991 in Brussel region, Belgium. Full name of company is DOBBY YAMADA SERRA NV, company assigned to the tax number BE02206024169. The company DOBBY YAMADA SERRA NV is located at the address: Fabrieksstraat 27-31,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DOBBY YAMADA SERRA NV were not found.
The main activity of DOBBY YAMADA SERRA NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOBBY YAMADA SERRA NV is not available. You also can look at reviews of DOBBY YAMADA SERRA NV, open positions, location of DOBBY YAMADA SERRA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOBBY YAMADA SERRA NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOBBY YAMADA SERRA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOBBY YAMADA SERRA NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOBBY YAMADA SERRA NV, employees, financial statistics.