Amprobe-G.D.K.

Contactgegevens Amprobe-G.D.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amprobe-G.D.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amprobe-G.D.K.

Regio (region): Anhée, België

Adres (address): Chaussée de Dinant 42,5537, België

Telefoon (phone): 082 61 31 09 082 61 31 09

Fax (fax): +32 (61) 523-89-36 +32 (61) 523-89-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amprobe-G.D.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amprobe-G.D.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amprobe-G.D.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amprobe-G.D.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amprobe-G.D.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amprobe-G.D.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amprobe-G.D.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amprobe-G.D.K.
Products information Amprobe-G.D.K.

BTW identificatienummer (tax): BE08472351074
Ondernemingsnummer: 7055938720
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Amprobe-G.D.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amprobe-G.D.K.
(Get full report from official database of BE for Amprobe-G.D.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amprobe-G.D.K.
Addition kinds of activities for Amprobe-G.D.K.

329100. Schuurproducten | Abrasive products
358699. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
874801. Testdiensten | Testing services
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
95120200. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies

Werken bij Amprobe-G.D.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amprobe-G.D.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amprobe-G.D.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amprobe-G.D.K.. Looking for open vacancies in other companies

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Amprobe-G.D.K. in sociale netwerken
Look for responds of Amprobe-G.D.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amprobe-G.D.K.. Laat een reactie achter voor Amprobe-G.D.K.. Amprobe-G.D.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amprobe-G.D.K.. Leave a respond for Amprobe-G.D.K.. Amprobe-G.D.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amprobe-G.D.K. op de google maps. Adres en contacten Amprobe-G.D.K.
Location of Amprobe-G.D.K. on the google maps. Address and contacts of Amprobe-G.D.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come Amprobe-G.D.K. Amprobe-G.D.K.: Matelec Services | B.I.V. SA | D.N.I. BVBA | MT-Lift N.V. | GroenNet nv

Other related companies as Amprobe-G.D.K.: Matelec Services | B.I.V. SA | D.N.I. BVBA | MT-Lift N.V. | GroenNet nv

Amprobe-G.D.K. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Anhée, België. De volledige naam van het bedrijf is Amprobe-G.D.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08472351074. Het bedrijf Amprobe-G.D.K. bevindt zich op het adres: Chaussée de Dinant 42,5537. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Amprobe-G.D.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amprobe-G.D.K. is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amprobe-G.D.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amprobe-G.D.K., openstaande posities, locatie van Amprobe-G.D.K. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amprobe-G.D.K. is a company, that was registered 2015 in Anhée region, Belgium. Full name of company is Amprobe-G.D.K., company assigned to the tax number BE08472351074. The company Amprobe-G.D.K. is located at the address: Chaussée de Dinant 42,5537. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Amprobe-G.D.K. were not found.
The main activity of Amprobe-G.D.K. is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Amprobe-G.D.K. is not available. You also can look at reviews of Amprobe-G.D.K., open positions, location of Amprobe-G.D.K. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amprobe-G.D.K., Anhée: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amprobe-G.D.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amprobe-G.D.K., Anhée: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amprobe-G.D.K., employees, financial statistics.