Ambulant Revalidatiecentrum

Contactgegevens Ambulant Revalidatiecentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ambulant Revalidatiecentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ambulant Revalidatiecentrum

Regio (region): lkerij 25, België

Adres (address): lim Op,,, België

Telefoon (phone): 9900 9900

Fax (fax): Eeklo Eeklo

E-Mail: 09 376 83 11

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ambulant Revalidatiecentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ambulant Revalidatiecentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ambulant Revalidatiecentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ambulant Revalidatiecentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ambulant Revalidatiecentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ambulant Revalidatiecentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ambulant Revalidatiecentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ambulant Revalidatiecentrum
Products information Ambulant Revalidatiecentrum

BTW identificatienummer (tax): BE06484375000
Ondernemingsnummer: 8629730224
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ambulant Revalidatiecentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ambulant Revalidatiecentrum
(Get full report from official database of BE for Ambulant Revalidatiecentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ambulant Revalidatiecentrum
Addition kinds of activities for Ambulant Revalidatiecentrum

202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
50640203. Radios, nec | Radios, nec
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
67940000. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors

Werken bij Ambulant Revalidatiecentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ambulant Revalidatiecentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ambulant Revalidatiecentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ambulant Revalidatiecentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van Ambulant Revalidatiecentrum in sociale netwerken
Look for responds of Ambulant Revalidatiecentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ambulant Revalidatiecentrum. Laat een reactie achter voor Ambulant Revalidatiecentrum. Ambulant Revalidatiecentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ambulant Revalidatiecentrum. Leave a respond for Ambulant Revalidatiecentrum. Ambulant Revalidatiecentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ambulant Revalidatiecentrum op de google maps. Adres en contacten Ambulant Revalidatiecentrum
Location of Ambulant Revalidatiecentrum on the google maps. Address and contacts of Ambulant Revalidatiecentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Ambulant Revalidatiecentrum Ambulant Revalidatiecentrum: Touchez du Bois | WorldCom SA | PYRINDUS SA | Enib SPRL | D'Heldt

Other related companies as Ambulant Revalidatiecentrum: Touchez du Bois | WorldCom SA | PYRINDUS SA | Enib SPRL | D'Heldt

Ambulant Revalidatiecentrum is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio lkerij 25, België. De volledige naam van het bedrijf is Ambulant Revalidatiecentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484375000. Het bedrijf Ambulant Revalidatiecentrum bevindt zich op het adres: lim Op,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ambulant Revalidatiecentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ambulant Revalidatiecentrum is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ambulant Revalidatiecentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ambulant Revalidatiecentrum, openstaande posities, locatie van Ambulant Revalidatiecentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 09 376 83 11

Ambulant Revalidatiecentrum is a company, that was registered 1991 in lkerij 25 region, Belgium. Full name of company is Ambulant Revalidatiecentrum, company assigned to the tax number BE06484375000. The company Ambulant Revalidatiecentrum is located at the address: lim Op,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ambulant Revalidatiecentrum were not found.
The main activity of Ambulant Revalidatiecentrum is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ambulant Revalidatiecentrum is not available. You also can look at reviews of Ambulant Revalidatiecentrum, open positions, location of Ambulant Revalidatiecentrum on the map. For more information, write us to email 09 376 83 11

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ambulant Revalidatiecentrum, lkerij 25: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ambulant Revalidatiecentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ambulant Revalidatiecentrum, lkerij 25: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ambulant Revalidatiecentrum, employees, financial statistics.