AGATHOS-IID asbl

Contactgegevens AGATHOS-IID asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGATHOS-IID asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGATHOS-IID asbl

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Lennikse Baan 806,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 74 67 02 523 74 67

Fax (fax): 02 523 73 03 02 523 73 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGATHOS-IID asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGATHOS-IID asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGATHOS-IID asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGATHOS-IID asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGATHOS-IID asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGATHOS-IID asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGATHOS-IID asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGATHOS-IID asbl
Products information AGATHOS-IID asbl

BTW identificatienummer (tax): BE01056030273
Ondernemingsnummer: 5148162841
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AGATHOS-IID asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGATHOS-IID asbl
(Get full report from official database of BE for AGATHOS-IID asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGATHOS-IID asbl
Addition kinds of activities for AGATHOS-IID asbl

09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines

Werken bij AGATHOS-IID asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGATHOS-IID asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGATHOS-IID asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGATHOS-IID asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van AGATHOS-IID asbl in sociale netwerken
Look for responds of AGATHOS-IID asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGATHOS-IID asbl. Laat een reactie achter voor AGATHOS-IID asbl. AGATHOS-IID asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGATHOS-IID asbl. Leave a respond for AGATHOS-IID asbl. AGATHOS-IID asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGATHOS-IID asbl op de google maps. Adres en contacten AGATHOS-IID asbl
Location of AGATHOS-IID asbl on the google maps. Address and contacts of AGATHOS-IID asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come AGATHOS-IID asbl AGATHOS-IID asbl: Polymat | VAN HAUWAERT | Trading Service Immobilier SA | Vandeputte J | W.S.T.T.B.C.

Other related companies as AGATHOS-IID asbl: Polymat | VAN HAUWAERT | Trading Service Immobilier SA | Vandeputte J | W.S.T.T.B.C.

AGATHOS-IID asbl is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is AGATHOS-IID asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01056030273. Het bedrijf AGATHOS-IID asbl bevindt zich op het adres: Lennikse Baan 806,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 686,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AGATHOS-IID asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGATHOS-IID asbl is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGATHOS-IID asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGATHOS-IID asbl, openstaande posities, locatie van AGATHOS-IID asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGATHOS-IID asbl is a company, that was registered 2010 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is AGATHOS-IID asbl, company assigned to the tax number BE01056030273. The company AGATHOS-IID asbl is located at the address: Lennikse Baan 806,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 686,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AGATHOS-IID asbl were not found.
The main activity of AGATHOS-IID asbl is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGATHOS-IID asbl is not available. You also can look at reviews of AGATHOS-IID asbl, open positions, location of AGATHOS-IID asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGATHOS-IID asbl, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGATHOS-IID asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGATHOS-IID asbl, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGATHOS-IID asbl, employees, financial statistics.