Naqi Belgium NV

Contactgegevens Naqi Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naqi Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naqi Belgium NV

Regio (region): Halen, België

Adres (address): Stadsbeemd 1037,3545, België

Telefoon (phone): 013 46 01 90 013 46 01 90

Fax (fax): 013 46 01 99 013 46 01 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naqi Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naqi Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naqi Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naqi Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naqi Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naqi Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naqi Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naqi Belgium NV
Products information Naqi Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE03452423095
Ondernemingsnummer: 9176025390
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Naqi Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naqi Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Naqi Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naqi Belgium NV
Addition kinds of activities for Naqi Belgium NV

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
36340503. Krullen, elektrisch | Curling irons, electric
50329904. Cement | Cement
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling

Werken bij Naqi Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naqi Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naqi Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naqi Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Huishoudhulp Schoten-Wijnegem-Deurne (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

Zoek naar antwoorden van Naqi Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Naqi Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naqi Belgium NV. Laat een reactie achter voor Naqi Belgium NV. Naqi Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naqi Belgium NV. Leave a respond for Naqi Belgium NV. Naqi Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naqi Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Naqi Belgium NV
Location of Naqi Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Naqi Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Naqi Belgium NV Naqi Belgium NV: METABO/DEGECO | INTRA DOGS | HONIM-HOGESCHOOL VOOR WETENSCHAP & KUNST | TCHINDA NJOUA, GILBERT | XLRA-tor N.V

Other related companies as Naqi Belgium NV: METABO/DEGECO | INTRA DOGS | HONIM-HOGESCHOOL VOOR WETENSCHAP & KUNST | TCHINDA NJOUA, GILBERT | XLRA-tor N.V

Naqi Belgium NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Halen, België. De volledige naam van het bedrijf is Naqi Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03452423095. Het bedrijf Naqi Belgium NV bevindt zich op het adres: Stadsbeemd 1037,3545. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Naqi Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Naqi Belgium NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naqi Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naqi Belgium NV, openstaande posities, locatie van Naqi Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Naqi Belgium NV is a company, that was registered 1986 in Halen region, Belgium. Full name of company is Naqi Belgium NV, company assigned to the tax number BE03452423095. The company Naqi Belgium NV is located at the address: Stadsbeemd 1037,3545. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Naqi Belgium NV were not found.
The main activity of Naqi Belgium NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Naqi Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Naqi Belgium NV, open positions, location of Naqi Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naqi Belgium NV, Halen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naqi Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naqi Belgium NV, Halen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naqi Belgium NV, employees, financial statistics.