Medical Scientific Huart NV

Contactgegevens Medical Scientific Huart NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Medical Scientific Huart NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Medical Scientific Huart NV

Regio (region): Glabbeek (Attenrode), België

Adres (address): Torenstraat 20,3384, België

Telefoon (phone): 016 77 89 31 016 77 89 31

Fax (fax): 016 77 12 40 016 77 12 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Medical Scientific Huart NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Medical Scientific Huart NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Medical Scientific Huart NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Medical Scientific Huart NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Medical Scientific Huart NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Medical Scientific Huart NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Medical Scientific Huart NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Medical Scientific Huart NV
Products information Medical Scientific Huart NV

BTW identificatienummer (tax): BE03862487792
Ondernemingsnummer: 6084747314
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Medical Scientific Huart NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Medical Scientific Huart NV
(Get full report from official database of BE for Medical Scientific Huart NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Medical Scientific Huart NV
Addition kinds of activities for Medical Scientific Huart NV

507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
32719906. Blokken, beton: geglazuurd gezicht | Blocks, concrete: glazed face
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair

Werken bij Medical Scientific Huart NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Medical Scientific Huart NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Medical Scientific Huart NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Medical Scientific Huart NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Orderpickers sanitair (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in wijnegem zoeken wij een gedreven orderpicker / magazijnmedewerker. Je stelt bestellingen met sanitair samen adhv bestel en leveringsbonnen. Je verpakt het materiaal en maakt het verzendingsklaar.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Medical Scientific Huart NV in sociale netwerken
Look for responds of Medical Scientific Huart NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Medical Scientific Huart NV. Laat een reactie achter voor Medical Scientific Huart NV. Medical Scientific Huart NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Medical Scientific Huart NV. Leave a respond for Medical Scientific Huart NV. Medical Scientific Huart NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Medical Scientific Huart NV op de google maps. Adres en contacten Medical Scientific Huart NV
Location of Medical Scientific Huart NV on the google maps. Address and contacts of Medical Scientific Huart NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Medical Scientific Huart NV Medical Scientific Huart NV: EVK Industrie NV | Van Campenhout R BVBA | A.C.M.E JUKE BOX FANS CLUB ASB ASBL | GROUP LETTERING SA | Fotogravure PP Rubens N.V.

Other related companies as Medical Scientific Huart NV: EVK Industrie NV | Van Campenhout R BVBA | A.C.M.E JUKE BOX FANS CLUB ASB ASBL | GROUP LETTERING SA | Fotogravure PP Rubens N.V.

Medical Scientific Huart NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Glabbeek (Attenrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Medical Scientific Huart NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862487792. Het bedrijf Medical Scientific Huart NV bevindt zich op het adres: Torenstraat 20,3384. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Medical Scientific Huart NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Medical Scientific Huart NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Medical Scientific Huart NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Medical Scientific Huart NV, openstaande posities, locatie van Medical Scientific Huart NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Medical Scientific Huart NV is a company, that was registered 2005 in Glabbeek (Attenrode) region, Belgium. Full name of company is Medical Scientific Huart NV, company assigned to the tax number BE03862487792. The company Medical Scientific Huart NV is located at the address: Torenstraat 20,3384. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Medical Scientific Huart NV were not found.
The main activity of Medical Scientific Huart NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Medical Scientific Huart NV is not available. You also can look at reviews of Medical Scientific Huart NV, open positions, location of Medical Scientific Huart NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Medical Scientific Huart NV, Glabbeek (Attenrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Medical Scientific Huart NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Medical Scientific Huart NV, Glabbeek (Attenrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Medical Scientific Huart NV, employees, financial statistics.