IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Private companiesCoal Mining • IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Contactgegevens IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Atealaan 4C,2200, België

Telefoon (phone): 014 25 85 90 014 25 85 90

Fax (fax): 014 22 44 96 014 22 44 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBA Sterelisatie & Ionisatie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBA Sterelisatie & Ionisatie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Products information IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

BTW identificatienummer (tax): BE08694824218
Ondernemingsnummer: 3510101318
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
(Get full report from official database of BE for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Addition kinds of activities for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
35370104. Wieg, drum | Cradles, drum
35969905. Mail schalen | Mail scales
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV in sociale netwerken
Look for responds of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Laat een reactie achter voor IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. IBA Sterelisatie & Ionisatie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. Leave a respond for IBA Sterelisatie & Ionisatie NV. IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBA Sterelisatie & Ionisatie NV op de google maps. Adres en contacten IBA Sterelisatie & Ionisatie NV
Location of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on the google maps. Address and contacts of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IBA Sterelisatie & Ionisatie NV IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: Janssens Travel | Affordable Solutions | New Space SCRL | Staes Tuinen BVBA | KEIRSMAEKERS BVBA

Other related companies as IBA Sterelisatie & Ionisatie NV: Janssens Travel | Affordable Solutions | New Space SCRL | Staes Tuinen BVBA | KEIRSMAEKERS BVBA

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08694824218. Het bedrijf IBA Sterelisatie & Ionisatie NV bevindt zich op het adres: Atealaan 4C,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, openstaande posities, locatie van IBA Sterelisatie & Ionisatie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is a company, that was registered 1996 in Herentals region, Belgium. Full name of company is IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, company assigned to the tax number BE08694824218. The company IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is located at the address: Atealaan 4C,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IBA Sterelisatie & Ionisatie NV were not found.
The main activity of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV is not available. You also can look at reviews of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, open positions, location of IBA Sterelisatie & Ionisatie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBA Sterelisatie & Ionisatie NV, employees, financial statistics.