Deforce Medisch Materiaal BVBA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Deforce Medisch Materiaal BVBA
Private companiesAmusement and Recreation Services • Deforce Medisch Materiaal BVBA

Contactgegevens Deforce Medisch Materiaal BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deforce Medisch Materiaal BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deforce Medisch Materiaal BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Koning Boudewijnstraat 12,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 19 11 051 31 19 11

Fax (fax): 051 31 50 36 051 31 50 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deforce Medisch Materiaal BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deforce Medisch Materiaal BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deforce Medisch Materiaal BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deforce Medisch Materiaal BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deforce Medisch Materiaal BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deforce Medisch Materiaal BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deforce Medisch Materiaal BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deforce Medisch Materiaal BVBA
Products information Deforce Medisch Materiaal BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08722564697
Ondernemingsnummer: 1179077148
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Deforce Medisch Materiaal BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deforce Medisch Materiaal BVBA
(Get full report from official database of BE for Deforce Medisch Materiaal BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deforce Medisch Materiaal BVBA
Addition kinds of activities for Deforce Medisch Materiaal BVBA

01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
38510202. Goggles: zon, veiligheid, industrieel, onderwater, enz. | Goggles: sun, safety, industrial, underwater, etc.
38610310. Foto-verkenningssystemen | Photo reconnaissance systems
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven

Werken bij Deforce Medisch Materiaal BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deforce Medisch Materiaal BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deforce Medisch Materiaal BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deforce Medisch Materiaal BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Deforce Medisch Materiaal BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deforce Medisch Materiaal BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deforce Medisch Materiaal BVBA. Laat een reactie achter voor Deforce Medisch Materiaal BVBA. Deforce Medisch Materiaal BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deforce Medisch Materiaal BVBA. Leave a respond for Deforce Medisch Materiaal BVBA. Deforce Medisch Materiaal BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deforce Medisch Materiaal BVBA op de google maps. Adres en contacten Deforce Medisch Materiaal BVBA
Location of Deforce Medisch Materiaal BVBA on the google maps. Address and contacts of Deforce Medisch Materiaal BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deforce Medisch Materiaal BVBA Deforce Medisch Materiaal BVBA: Anc Ets Vanderveken SA | ASMS BVBA | FESTI SPRL | Promas | Thienpont Willy BVBA

Other related companies as Deforce Medisch Materiaal BVBA: Anc Ets Vanderveken SA | ASMS BVBA | FESTI SPRL | Promas | Thienpont Willy BVBA

Deforce Medisch Materiaal BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Deforce Medisch Materiaal BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08722564697. Het bedrijf Deforce Medisch Materiaal BVBA bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnstraat 12,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Deforce Medisch Materiaal BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deforce Medisch Materiaal BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deforce Medisch Materiaal BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deforce Medisch Materiaal BVBA, openstaande posities, locatie van Deforce Medisch Materiaal BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deforce Medisch Materiaal BVBA is a company, that was registered 1985 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Deforce Medisch Materiaal BVBA, company assigned to the tax number BE08722564697. The company Deforce Medisch Materiaal BVBA is located at the address: Koning Boudewijnstraat 12,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Deforce Medisch Materiaal BVBA were not found.
The main activity of Deforce Medisch Materiaal BVBA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deforce Medisch Materiaal BVBA is not available. You also can look at reviews of Deforce Medisch Materiaal BVBA, open positions, location of Deforce Medisch Materiaal BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deforce Medisch Materiaal BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deforce Medisch Materiaal BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deforce Medisch Materiaal BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deforce Medisch Materiaal BVBA, employees, financial statistics.