Alimmat BVBA

Contactgegevens Alimmat BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alimmat BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alimmat BVBA

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 43-45,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 21 94 09 386 21 94

Fax (fax): 09 386 61 86 09 386 61 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alimmat BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alimmat BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alimmat BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alimmat BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alimmat BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alimmat BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alimmat BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alimmat BVBA
Products information Alimmat BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05682922363
Ondernemingsnummer: 6292388916
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alimmat BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alimmat BVBA
(Get full report from official database of BE for Alimmat BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alimmat BVBA
Addition kinds of activities for Alimmat BVBA

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
171101. Boiler en oven aannemers | Boiler and furnace contractors
267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
13819906. Spudding in olie- en gasputten | Spudding in oil and gas wells
50849901. Cementmachines | Cement making machinery
83220206. Jeugdhulpbureau | Youth self-help agency

Werken bij Alimmat BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alimmat BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alimmat BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alimmat BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van Alimmat BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Alimmat BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alimmat BVBA. Laat een reactie achter voor Alimmat BVBA. Alimmat BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alimmat BVBA. Leave a respond for Alimmat BVBA. Alimmat BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alimmat BVBA op de google maps. Adres en contacten Alimmat BVBA
Location of Alimmat BVBA on the google maps. Address and contacts of Alimmat BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Alimmat BVBA Alimmat BVBA: Car Alarm & Radio Service | TFA SPRL | Desot BVBA | Callebert | MADUELECTRO SA

Other related companies as Alimmat BVBA: Car Alarm & Radio Service | TFA SPRL | Desot BVBA | Callebert | MADUELECTRO SA

Alimmat BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Alimmat BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05682922363. Het bedrijf Alimmat BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 43-45,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alimmat BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alimmat BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alimmat BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alimmat BVBA, openstaande posities, locatie van Alimmat BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alimmat BVBA is a company, that was registered 1992 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is Alimmat BVBA, company assigned to the tax number BE05682922363. The company Alimmat BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 43-45,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alimmat BVBA were not found.
The main activity of Alimmat BVBA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alimmat BVBA is not available. You also can look at reviews of Alimmat BVBA, open positions, location of Alimmat BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alimmat BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alimmat BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alimmat BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alimmat BVBA, employees, financial statistics.