TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV
Private companiesPersonal Services • TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

Contactgegevens TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Duffelshoek 2,2550, België

Telefoon (phone): 03 458 32 69 03 458 32 69

Fax (fax): 03 458 32 52 03 458 32 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV
Products information TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

BTW identificatienummer (tax): BE08601165771
Ondernemingsnummer: 2558410644
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV
(Get full report from official database of BE for TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV
Addition kinds of activities for TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
20330200. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
22699900. Afwerkingsinstallaties, nec, nec | Finishing plants, nec, nec
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
31110405. Handtasleer | Handbag leather
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikster 3,4 of 5 dagen per week(naar jouw keuze!) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het stikken van bandages en orthopedische stukken zoals: -voetriemen -heupverbanden -...

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV in sociale netwerken
Look for responds of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Laat een reactie achter voor TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. Leave a respond for TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV. TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV op de google maps. Adres en contacten TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV
Location of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV on the google maps. Address and contacts of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: Percula BVBA | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | Contes de Salme (Les) | Euro-Tomat BVBA | Van Der Haegen, Steven

Other related companies as TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV: Percula BVBA | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | Contes de Salme (Les) | Euro-Tomat BVBA | Van Der Haegen, Steven

TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08601165771. Het bedrijf TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV bevindt zich op het adres: Duffelshoek 2,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, openstaande posities, locatie van TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is a company, that was registered 2011 in Kontich region, Belgium. Full name of company is TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, company assigned to the tax number BE08601165771. The company TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is located at the address: Duffelshoek 2,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV were not found.
The main activity of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV is not available. You also can look at reviews of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, open positions, location of TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIANGLE PROMOTION-CULT PROMOT CV, employees, financial statistics.