P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Contactgegevens P DE GREEF MEDAILLES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P DE GREEF MEDAILLES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Prosper Matthijsstraat 16-18,1190, België

Telefoon (phone): 02 511 75 18 02 511 75 18

Fax (fax): 02 514 59 90 02 514 59 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P DE GREEF MEDAILLES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P DE GREEF MEDAILLES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P DE GREEF MEDAILLES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P DE GREEF MEDAILLES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Products information P DE GREEF MEDAILLES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04027008056
Ondernemingsnummer: 2240356445
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in P DE GREEF MEDAILLES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL
(Get full report from official database of BE for P DE GREEF MEDAILLES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Addition kinds of activities for P DE GREEF MEDAILLES SPRL

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
59949901. Magazine stand | Magazine stand

Werken bij P DE GREEF MEDAILLES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P DE GREEF MEDAILLES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van P DE GREEF MEDAILLES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of P DE GREEF MEDAILLES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Laat een reactie achter voor P DE GREEF MEDAILLES SPRL. P DE GREEF MEDAILLES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. Leave a respond for P DE GREEF MEDAILLES SPRL. P DE GREEF MEDAILLES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P DE GREEF MEDAILLES SPRL op de google maps. Adres en contacten P DE GREEF MEDAILLES SPRL
Location of P DE GREEF MEDAILLES SPRL on the google maps. Address and contacts of P DE GREEF MEDAILLES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come P DE GREEF MEDAILLES SPRL P DE GREEF MEDAILLES SPRL: Aroha Mieux Etre ASBL | Meeusdeco SPRL | REKLAME 360 | Boudoux Sport | J. Amijs B.V.B.A.

Other related companies as P DE GREEF MEDAILLES SPRL: Aroha Mieux Etre ASBL | Meeusdeco SPRL | REKLAME 360 | Boudoux Sport | J. Amijs B.V.B.A.

P DE GREEF MEDAILLES SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is P DE GREEF MEDAILLES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04027008056. Het bedrijf P DE GREEF MEDAILLES SPRL bevindt zich op het adres: Prosper Matthijsstraat 16-18,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in P DE GREEF MEDAILLES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P DE GREEF MEDAILLES SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P DE GREEF MEDAILLES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P DE GREEF MEDAILLES SPRL, openstaande posities, locatie van P DE GREEF MEDAILLES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P DE GREEF MEDAILLES SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is P DE GREEF MEDAILLES SPRL, company assigned to the tax number BE04027008056. The company P DE GREEF MEDAILLES SPRL is located at the address: Prosper Matthijsstraat 16-18,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in P DE GREEF MEDAILLES SPRL were not found.
The main activity of P DE GREEF MEDAILLES SPRL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P DE GREEF MEDAILLES SPRL is not available. You also can look at reviews of P DE GREEF MEDAILLES SPRL, open positions, location of P DE GREEF MEDAILLES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P DE GREEF MEDAILLES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P DE GREEF MEDAILLES SPRL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P DE GREEF MEDAILLES SPRL, employees, financial statistics.