ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA

Contactgegevens ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Schrijnwerkerstraat 107,1200, België

Telefoon (phone): 02 770 35 88 02 770 35 88

Fax (fax): 02 770 23 68 02 770 23 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA
Products information ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08855224609
Ondernemingsnummer: 3398040771
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA
(Get full report from official database of BE for ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA
Addition kinds of activities for ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA

782204. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
32699901. Kunst- en siergerei, aardewerk | Art and ornamental ware, pottery
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
51379903. Rack merchandise jobbers | Rack merchandise jobbers

Werken bij ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA in sociale netwerken
Look for responds of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Laat een reactie achter voor ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. Leave a respond for ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA. ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA op de google maps. Adres en contacten ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA
Location of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA on the google maps. Address and contacts of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: Pijnenborg Michael | Exima SPRL | Hubaux-Rocher SPRL | Aquapur B.V.B.A. | LHSL vzw

Other related companies as ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA: Pijnenborg Michael | Exima SPRL | Hubaux-Rocher SPRL | Aquapur B.V.B.A. | LHSL vzw

ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08855224609. Het bedrijf ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA bevindt zich op het adres: Schrijnwerkerstraat 107,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, openstaande posities, locatie van ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is a company, that was registered 2009 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, company assigned to the tax number BE08855224609. The company ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is located at the address: Schrijnwerkerstraat 107,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA were not found.
The main activity of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA is not available. You also can look at reviews of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, open positions, location of ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTDECORS J P VAN OUDENHOVE SA, employees, financial statistics.