Brutsaert Ingenieurs NV

Contactgegevens Brutsaert Ingenieurs NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brutsaert Ingenieurs NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brutsaert Ingenieurs NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Citadellaan 22,9000, België

Telefoon (phone): 09 222 88 42 09 222 88 42

Fax (fax): 09 222 59 26 09 222 59 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brutsaert Ingenieurs NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brutsaert Ingenieurs NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brutsaert Ingenieurs NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brutsaert Ingenieurs NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brutsaert Ingenieurs NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brutsaert Ingenieurs NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brutsaert Ingenieurs NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brutsaert Ingenieurs NV
Products information Brutsaert Ingenieurs NV

BTW identificatienummer (tax): BE06682403564
Ondernemingsnummer: 8029052734
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brutsaert Ingenieurs NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brutsaert Ingenieurs NV
(Get full report from official database of BE for Brutsaert Ingenieurs NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brutsaert Ingenieurs NV
Addition kinds of activities for Brutsaert Ingenieurs NV

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
8021. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets

Werken bij Brutsaert Ingenieurs NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brutsaert Ingenieurs NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brutsaert Ingenieurs NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brutsaert Ingenieurs NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Brutsaert Ingenieurs NV in sociale netwerken
Look for responds of Brutsaert Ingenieurs NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brutsaert Ingenieurs NV. Laat een reactie achter voor Brutsaert Ingenieurs NV. Brutsaert Ingenieurs NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brutsaert Ingenieurs NV. Leave a respond for Brutsaert Ingenieurs NV. Brutsaert Ingenieurs NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brutsaert Ingenieurs NV op de google maps. Adres en contacten Brutsaert Ingenieurs NV
Location of Brutsaert Ingenieurs NV on the google maps. Address and contacts of Brutsaert Ingenieurs NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brutsaert Ingenieurs NV Brutsaert Ingenieurs NV: De Boeck Paule Fine Arts CV | BEAU'M | Segers & Balcaen NV | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | GOORICKX, KOEN

Other related companies as Brutsaert Ingenieurs NV: De Boeck Paule Fine Arts CV | BEAU'M | Segers & Balcaen NV | Sint-Alexius Psychiatrisch Ziekenhuis | GOORICKX, KOEN

Brutsaert Ingenieurs NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Brutsaert Ingenieurs NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06682403564. Het bedrijf Brutsaert Ingenieurs NV bevindt zich op het adres: Citadellaan 22,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brutsaert Ingenieurs NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brutsaert Ingenieurs NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brutsaert Ingenieurs NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brutsaert Ingenieurs NV, openstaande posities, locatie van Brutsaert Ingenieurs NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brutsaert Ingenieurs NV is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is Brutsaert Ingenieurs NV, company assigned to the tax number BE06682403564. The company Brutsaert Ingenieurs NV is located at the address: Citadellaan 22,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brutsaert Ingenieurs NV were not found.
The main activity of Brutsaert Ingenieurs NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Brutsaert Ingenieurs NV is not available. You also can look at reviews of Brutsaert Ingenieurs NV, open positions, location of Brutsaert Ingenieurs NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brutsaert Ingenieurs NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brutsaert Ingenieurs NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brutsaert Ingenieurs NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brutsaert Ingenieurs NV, employees, financial statistics.