Schäfer SB NV

Contactgegevens Schäfer SB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schäfer SB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schäfer SB NV

Regio (region): Lummen, België

Adres (address): Klaverbladstraat 17,3560, België

Telefoon (phone): 013 52 15 12 013 52 15 12

Fax (fax): 013 52 24 16 013 52 24 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schäfer SB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schäfer SB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schäfer SB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schäfer SB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schäfer SB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schäfer SB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schäfer SB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schäfer SB NV
Products information Schäfer SB NV

BTW identificatienummer (tax): BE03867156982
Ondernemingsnummer: 8454772949
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Schäfer SB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schäfer SB NV
(Get full report from official database of BE for Schäfer SB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schäfer SB NV
Addition kinds of activities for Schäfer SB NV

503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
721801. Wasmachines voor industriële apparatuur | Industrial equipment launderers
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
32959904. Slag, verpletterd of gemalen | Slag, crushed or ground
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials
58120104. Frans restaurant | French restaurant
78419901. Film- of bandverhuur, film | Film or tape rental, motion picture

Werken bij Schäfer SB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schäfer SB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schäfer SB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schäfer SB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

Zoek naar antwoorden van Schäfer SB NV in sociale netwerken
Look for responds of Schäfer SB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schäfer SB NV. Laat een reactie achter voor Schäfer SB NV. Schäfer SB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schäfer SB NV. Leave a respond for Schäfer SB NV. Schäfer SB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schäfer SB NV op de google maps. Adres en contacten Schäfer SB NV
Location of Schäfer SB NV on the google maps. Address and contacts of Schäfer SB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Schäfer SB NV Schäfer SB NV: Dieleman Gallery | Accofisk BVBA | Ohn Pierre SA | Leroy BVBA | 2-Standaert-Service

Other related companies as Schäfer SB NV: Dieleman Gallery | Accofisk BVBA | Ohn Pierre SA | Leroy BVBA | 2-Standaert-Service

Schäfer SB NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lummen, België. De volledige naam van het bedrijf is Schäfer SB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867156982. Het bedrijf Schäfer SB NV bevindt zich op het adres: Klaverbladstraat 17,3560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Schäfer SB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schäfer SB NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schäfer SB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schäfer SB NV, openstaande posities, locatie van Schäfer SB NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schäfer SB NV is a company, that was registered 1997 in Lummen region, Belgium. Full name of company is Schäfer SB NV, company assigned to the tax number BE03867156982. The company Schäfer SB NV is located at the address: Klaverbladstraat 17,3560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Schäfer SB NV were not found.
The main activity of Schäfer SB NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schäfer SB NV is not available. You also can look at reviews of Schäfer SB NV, open positions, location of Schäfer SB NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schäfer SB NV, Lummen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schäfer SB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schäfer SB NV, Lummen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schäfer SB NV, employees, financial statistics.