Maes Industriële Verlichting NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Maes Industriële Verlichting NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Maes Industriële Verlichting NV

Contactgegevens Maes Industriële Verlichting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Industriële Verlichting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Industriële Verlichting NV

Regio (region): Zandhoven (Pulle), België

Adres (address): Boudewijnlaan 5,2243, België

Telefoon (phone): 03 466 00 35 03 466 00 35

Fax (fax): 03 385 97 92 03 385 97 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Industriële Verlichting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Industriële Verlichting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Industriële Verlichting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Industriële Verlichting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Industriële Verlichting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Industriële Verlichting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Industriële Verlichting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Industriële Verlichting NV
Products information Maes Industriële Verlichting NV

BTW identificatienummer (tax): BE01372711181
Ondernemingsnummer: 8656372070
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Maes Industriële Verlichting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Industriële Verlichting NV
(Get full report from official database of BE for Maes Industriële Verlichting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Industriële Verlichting NV
Addition kinds of activities for Maes Industriële Verlichting NV

232502. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
01390201. Pindakaas | Peanut farm
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
36310103. Gasbereik, binnenlands | Gas ranges, domestic
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction

Werken bij Maes Industriële Verlichting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Industriële Verlichting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Industriële Verlichting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Industriële Verlichting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: VEREM CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Maes Industriële Verlichting NV in sociale netwerken
Look for responds of Maes Industriële Verlichting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Industriële Verlichting NV. Laat een reactie achter voor Maes Industriële Verlichting NV. Maes Industriële Verlichting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Industriële Verlichting NV. Leave a respond for Maes Industriële Verlichting NV. Maes Industriële Verlichting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Industriële Verlichting NV op de google maps. Adres en contacten Maes Industriële Verlichting NV
Location of Maes Industriële Verlichting NV on the google maps. Address and contacts of Maes Industriële Verlichting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Industriële Verlichting NV Maes Industriële Verlichting NV: HERION PNEUS | Ronveaux P SPRL | Van Craen Dentaaltechniek | Algemene Aannemingen Dakwerken Patrick Cardon | Yven Ceulemans

Other related companies as Maes Industriële Verlichting NV: HERION PNEUS | Ronveaux P SPRL | Van Craen Dentaaltechniek | Algemene Aannemingen Dakwerken Patrick Cardon | Yven Ceulemans

Maes Industriële Verlichting NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulle), België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Industriële Verlichting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01372711181. Het bedrijf Maes Industriële Verlichting NV bevindt zich op het adres: Boudewijnlaan 5,2243. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Maes Industriële Verlichting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Industriële Verlichting NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Industriële Verlichting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Industriële Verlichting NV, openstaande posities, locatie van Maes Industriële Verlichting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes Industriële Verlichting NV is a company, that was registered 2009 in Zandhoven (Pulle) region, Belgium. Full name of company is Maes Industriële Verlichting NV, company assigned to the tax number BE01372711181. The company Maes Industriële Verlichting NV is located at the address: Boudewijnlaan 5,2243. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Maes Industriële Verlichting NV were not found.
The main activity of Maes Industriële Verlichting NV is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Industriële Verlichting NV is not available. You also can look at reviews of Maes Industriële Verlichting NV, open positions, location of Maes Industriële Verlichting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Industriële Verlichting NV, Zandhoven (Pulle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Industriële Verlichting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Industriële Verlichting NV, Zandhoven (Pulle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Industriële Verlichting NV, employees, financial statistics.