BOB MONTEYNE BVBA

Contactgegevens BOB MONTEYNE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOB MONTEYNE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOB MONTEYNE BVBA

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Kortrijksestraat 127,8850, België

Telefoon (phone): 051 74 78 11 051 74 78 11

Fax (fax): 051 74 78 12 051 74 78 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOB MONTEYNE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOB MONTEYNE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOB MONTEYNE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOB MONTEYNE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOB MONTEYNE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOB MONTEYNE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOB MONTEYNE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOB MONTEYNE BVBA
Products information BOB MONTEYNE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01082397460
Ondernemingsnummer: 1061248779
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOB MONTEYNE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOB MONTEYNE BVBA
(Get full report from official database of BE for BOB MONTEYNE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOB MONTEYNE BVBA
Addition kinds of activities for BOB MONTEYNE BVBA

449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management
89990100. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios

Werken bij BOB MONTEYNE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOB MONTEYNE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOB MONTEYNE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOB MONTEYNE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van BOB MONTEYNE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOB MONTEYNE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOB MONTEYNE BVBA. Laat een reactie achter voor BOB MONTEYNE BVBA. BOB MONTEYNE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOB MONTEYNE BVBA. Leave a respond for BOB MONTEYNE BVBA. BOB MONTEYNE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOB MONTEYNE BVBA op de google maps. Adres en contacten BOB MONTEYNE BVBA
Location of BOB MONTEYNE BVBA on the google maps. Address and contacts of BOB MONTEYNE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOB MONTEYNE BVBA BOB MONTEYNE BVBA: Jonas Joseph Garage SA | ANVO BVBA | Soamco | Advanced Coating S.A. | Ze Pince

Other related companies as BOB MONTEYNE BVBA: Jonas Joseph Garage SA | ANVO BVBA | Soamco | Advanced Coating S.A. | Ze Pince

BOB MONTEYNE BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is BOB MONTEYNE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01082397460. Het bedrijf BOB MONTEYNE BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 127,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOB MONTEYNE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOB MONTEYNE BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOB MONTEYNE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOB MONTEYNE BVBA, openstaande posities, locatie van BOB MONTEYNE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOB MONTEYNE BVBA is a company, that was registered 2001 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is BOB MONTEYNE BVBA, company assigned to the tax number BE01082397460. The company BOB MONTEYNE BVBA is located at the address: Kortrijksestraat 127,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOB MONTEYNE BVBA were not found.
The main activity of BOB MONTEYNE BVBA is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOB MONTEYNE BVBA is not available. You also can look at reviews of BOB MONTEYNE BVBA, open positions, location of BOB MONTEYNE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOB MONTEYNE BVBA, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOB MONTEYNE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOB MONTEYNE BVBA, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOB MONTEYNE BVBA, employees, financial statistics.