Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW
Private companiesPaper and Allied Products • Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

Contactgegevens Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

Regio (region): Deinze, België

Adres (address): Aaltersesteenweg 2,9800, België

Telefoon (phone): 09 386 38 90 09 386 38 90

Fax (fax): 09 386 82 72 09 386 82 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW
Products information Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW
(Get full report from official database of BE for Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW
Addition kinds of activities for Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant

Werken bij Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques neem je allerlei huishoudelijke taken voor je rekening bij mensen thuis. Dat kan zijn: poetsen, ramen wassen, strijken, ...

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW in sociale netwerken
Look for responds of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Laat een reactie achter voor Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Leave a respond for Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW. Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW op de google maps. Adres en contacten Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW
Location of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW on the google maps. Address and contacts of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: SERVICE HYDRO PARKER NV | CDL Consultants BVBA | TACK KEUKENS NV | PAPETERIE PAPER MILL-BRIDGE HOUSE | De Pourcq Ph

Other related companies as Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW: SERVICE HYDRO PARKER NV | CDL Consultants BVBA | TACK KEUKENS NV | PAPETERIE PAPER MILL-BRIDGE HOUSE | De Pourcq Ph

Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Deinze, België. De volledige naam van het bedrijf is Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW bevindt zich op het adres: Aaltersesteenweg 2,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, openstaande posities, locatie van Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is a company, that was registered 1994 in Deinze region, Belgium. Full name of company is Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, company assigned to the tax number BE06187744140. The company Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is located at the address: Aaltersesteenweg 2,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW were not found.
The main activity of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW is not available. You also can look at reviews of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, open positions, location of Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, Deinze: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, Deinze: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Revalidatiecentrum Ter Kouter-PSY VZW, employees, financial statistics.