ABBIN NATUURSTEEN

Contactgegevens ABBIN NATUURSTEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBIN NATUURSTEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBIN NATUURSTEEN

Regio (region): Essen, België

Adres (address): Rijkmakerlaan 36,2910, België

Telefoon (phone): 03 667 17 47 03 667 17 47

Fax (fax): 03 667 17 51 03 667 17 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBIN NATUURSTEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBIN NATUURSTEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBIN NATUURSTEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBIN NATUURSTEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBIN NATUURSTEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBIN NATUURSTEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBIN NATUURSTEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBIN NATUURSTEEN
Products information ABBIN NATUURSTEEN

BTW identificatienummer (tax): BE01216979980
Ondernemingsnummer: 2138458251
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ABBIN NATUURSTEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBIN NATUURSTEEN
(Get full report from official database of BE for ABBIN NATUURSTEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBIN NATUURSTEEN
Addition kinds of activities for ABBIN NATUURSTEEN

393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
40139903. Spoorwegschakelen | Railroad switching
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
73891602. Florist telegraaf service | Florist telegraph service

Werken bij ABBIN NATUURSTEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBIN NATUURSTEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBIN NATUURSTEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBIN NATUURSTEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Lasser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf zijn we op zoek naar studenten TIG en/of halfautomaatlasser. U assembleert en last verschillende elementen. U controleert de overeenstemming van het lassen, de constructie en de samenstelling. U kent de veiligheidsvoorschriften die binnen deze functie behoren.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

Zoek naar antwoorden van ABBIN NATUURSTEEN in sociale netwerken
Look for responds of ABBIN NATUURSTEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBIN NATUURSTEEN. Laat een reactie achter voor ABBIN NATUURSTEEN. ABBIN NATUURSTEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBIN NATUURSTEEN. Leave a respond for ABBIN NATUURSTEEN. ABBIN NATUURSTEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBIN NATUURSTEEN op de google maps. Adres en contacten ABBIN NATUURSTEEN
Location of ABBIN NATUURSTEEN on the google maps. Address and contacts of ABBIN NATUURSTEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBIN NATUURSTEEN ABBIN NATUURSTEEN: Orlando Atelier | Geerts C | Evrard Dany | Device Automation Belgium NV | Standaert W

Other related companies as ABBIN NATUURSTEEN: Orlando Atelier | Geerts C | Evrard Dany | Device Automation Belgium NV | Standaert W

ABBIN NATUURSTEEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Essen, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBIN NATUURSTEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01216979980. Het bedrijf ABBIN NATUURSTEEN bevindt zich op het adres: Rijkmakerlaan 36,2910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABBIN NATUURSTEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABBIN NATUURSTEEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBIN NATUURSTEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBIN NATUURSTEEN, openstaande posities, locatie van ABBIN NATUURSTEEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABBIN NATUURSTEEN is a company, that was registered 1988 in Essen region, Belgium. Full name of company is ABBIN NATUURSTEEN, company assigned to the tax number BE01216979980. The company ABBIN NATUURSTEEN is located at the address: Rijkmakerlaan 36,2910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABBIN NATUURSTEEN were not found.
The main activity of ABBIN NATUURSTEEN is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBIN NATUURSTEEN is not available. You also can look at reviews of ABBIN NATUURSTEEN, open positions, location of ABBIN NATUURSTEEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBIN NATUURSTEEN, Essen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBIN NATUURSTEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBIN NATUURSTEEN, Essen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBIN NATUURSTEEN, employees, financial statistics.