Vinckier

Contactgegevens Vinckier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vinckier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vinckier

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Oostendestraat 35,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 00 67 051 50 00 67

Fax (fax): 051 50 01 39 051 50 01 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vinckier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vinckier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vinckier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vinckier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vinckier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vinckier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vinckier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vinckier
Products information Vinckier

BTW identificatienummer (tax): BE05457153320
Ondernemingsnummer: 9224090576
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vinckier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vinckier
(Get full report from official database of BE for Vinckier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vinckier
Addition kinds of activities for Vinckier

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
36639912. Telemetering apparatuur, elektronisch | Telemetering equipment, electronic
80499902. audioloog | Audiologist

Werken bij Vinckier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vinckier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vinckier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vinckier. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van Vinckier in sociale netwerken
Look for responds of Vinckier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vinckier. Laat een reactie achter voor Vinckier. Vinckier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vinckier. Leave a respond for Vinckier. Vinckier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vinckier op de google maps. Adres en contacten Vinckier
Location of Vinckier on the google maps. Address and contacts of Vinckier

Andere gerelateerde bedrijven als come Vinckier Vinckier: Effelle | Metaaldraaierij Moerenhout B.V.B.A. | National Control Systems | Phidani Software SPRL | Thierry Pecher

Other related companies as Vinckier: Effelle | Metaaldraaierij Moerenhout B.V.B.A. | National Control Systems | Phidani Software SPRL | Thierry Pecher

Vinckier is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is Vinckier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05457153320. Het bedrijf Vinckier bevindt zich op het adres: Oostendestraat 35,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vinckier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vinckier is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vinckier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vinckier, openstaande posities, locatie van Vinckier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vinckier is a company, that was registered 2016 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is Vinckier, company assigned to the tax number BE05457153320. The company Vinckier is located at the address: Oostendestraat 35,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vinckier were not found.
The main activity of Vinckier is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vinckier is not available. You also can look at reviews of Vinckier, open positions, location of Vinckier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vinckier, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vinckier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vinckier, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vinckier, employees, financial statistics.