NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

Contactgegevens NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

Regio (region): Temse, België

Adres (address): Houtbriel 24,9140, België

Telefoon (phone): 03 771 02 95 03 771 02 95

Fax (fax): 03 771 59 08 03 771 59 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA
Products information NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03106353759
Ondernemingsnummer: 7691772460
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA
(Get full report from official database of BE for NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA
Addition kinds of activities for NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
289500. Carbon zwart | Carbon black
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Laat een reactie achter voor NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. Leave a respond for NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA. NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA op de google maps. Adres en contacten NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA
Location of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA on the google maps. Address and contacts of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: Vermeulen Wim | ETERNIT EN SNELDEK | B.V. RENT BVBA | L'ATELIER DU STORE | GOTIM sa

Other related companies as NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA: Vermeulen Wim | ETERNIT EN SNELDEK | B.V. RENT BVBA | L'ATELIER DU STORE | GOTIM sa

NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Temse, België. De volledige naam van het bedrijf is NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03106353759. Het bedrijf NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA bevindt zich op het adres: Houtbriel 24,9140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, openstaande posities, locatie van NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is a company, that was registered 2000 in Temse region, Belgium. Full name of company is NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, company assigned to the tax number BE03106353759. The company NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is located at the address: Houtbriel 24,9140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA were not found.
The main activity of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA is not available. You also can look at reviews of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, open positions, location of NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, Temse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, Temse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATUURSTEEN VAN LANDEGHEM BVBA, employees, financial statistics.