MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Private companiesWater Transportation • MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Contactgegevens MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Klein Boom 13,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 42 87; 015 75 42 88 015 75 42 87; 015 75 42 88

Fax (fax): 015 75 44 80 015 75 44 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIS GRANIET-WERKEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIS GRANIET-WERKEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Products information MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06770843505
Ondernemingsnummer: 9508361816
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
(Get full report from official database of BE for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Addition kinds of activities for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
44499900. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables

Werken bij MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Tijdelijk administratief medewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Eeklo zijn wij op zoek naar een adminstratief medewerker voor een zwangerschapsvervanging vanaf 20/08/18. Taken: algemene adminstratie je regelt de afspraken met de klanten je registreert klachten van klanten je regelt de leveringen met klanten / leveranciers

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Monteur (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare actief in sanitair en centrale verwarming, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur (M/V). Je gaat mee op baan met de techniekers en hebt hierin een ondersteunende functie. Leidingen installeren, vervangen van centrale verwarmingketels, uitvoeren van aansluitingen,.. schrikken jou niet af.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Leermeester niet-confessionele zedenleer ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RAAD VOOR INSPECTIE & BEGELEIDING

    Type: Zelfstandige activiteit

    niet-confessionele zedenleer geven in: Roeselare BSGO De Ring + BSGO De Bonte Specht dinsdag 8.45-11.55 + 13.20-15.40 De Bonte Specht, Honzebroekstraat 23 woensdag 8.40-12.10 De Ring, Groenestraat 174 donderdag 8.40-11.25 + 12.40-13.30 De Ring, Groenestraat 174

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Laat een reactie achter voor MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. MARIS GRANIET-WERKEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. Leave a respond for MARIS GRANIET-WERKEN BVBA. MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIS GRANIET-WERKEN BVBA op de google maps. Adres en contacten MARIS GRANIET-WERKEN BVBA
Location of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on the google maps. Address and contacts of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIS GRANIET-WERKEN BVBA MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: Libération-Films ASBL | Idées ASBL | DECADT VOEDERS NV | Offon | Yves, Mairesse

Other related companies as MARIS GRANIET-WERKEN BVBA: Libération-Films ASBL | Idées ASBL | DECADT VOEDERS NV | Offon | Yves, Mairesse

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06770843505. Het bedrijf MARIS GRANIET-WERKEN BVBA bevindt zich op het adres: Klein Boom 13,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, openstaande posities, locatie van MARIS GRANIET-WERKEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is a company, that was registered 2005 in Putte region, Belgium. Full name of company is MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, company assigned to the tax number BE06770843505. The company MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is located at the address: Klein Boom 13,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MARIS GRANIET-WERKEN BVBA were not found.
The main activity of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA is not available. You also can look at reviews of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, open positions, location of MARIS GRANIET-WERKEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIS GRANIET-WERKEN BVBA, employees, financial statistics.