Linea BVBA

Contactgegevens Linea BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linea BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linea BVBA

Regio (region): Beringen (Paal), België

Adres (address): Zwanenbergstraat 16,3583, België

Telefoon (phone): 011 42 08 31 011 42 08 31

Fax (fax): 011 45 10 05 011 45 10 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linea BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linea BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linea BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linea BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linea BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linea BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linea BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linea BVBA
Products information Linea BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08472351074
Ondernemingsnummer: 7055938720
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Linea BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linea BVBA
(Get full report from official database of BE for Linea BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linea BVBA
Addition kinds of activities for Linea BVBA

871201. Bouwkunde | Architectural engineering
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
26310413. Transformer board | Transformer board
26750206. Manila mappen | Manila folders
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
50470302. Baden, whirlpool | Baths, whirlpool
83619901. Verwoest thuis | Destitute home

Werken bij Linea BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linea BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linea BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linea BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Linea BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Linea BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linea BVBA. Laat een reactie achter voor Linea BVBA. Linea BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linea BVBA. Leave a respond for Linea BVBA. Linea BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linea BVBA op de google maps. Adres en contacten Linea BVBA
Location of Linea BVBA on the google maps. Address and contacts of Linea BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Linea BVBA Linea BVBA: Vercaigne Constructies NV | Hedadiam Diamonds BVBA | Auma Benelux | Calux NV | Metaalwerken SIMENON BVBA

Other related companies as Linea BVBA: Vercaigne Constructies NV | Hedadiam Diamonds BVBA | Auma Benelux | Calux NV | Metaalwerken SIMENON BVBA

Linea BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Beringen (Paal), België. De volledige naam van het bedrijf is Linea BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08472351074. Het bedrijf Linea BVBA bevindt zich op het adres: Zwanenbergstraat 16,3583. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Linea BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linea BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linea BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linea BVBA, openstaande posities, locatie van Linea BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linea BVBA is a company, that was registered 2015 in Beringen (Paal) region, Belgium. Full name of company is Linea BVBA, company assigned to the tax number BE08472351074. The company Linea BVBA is located at the address: Zwanenbergstraat 16,3583. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Linea BVBA were not found.
The main activity of Linea BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Linea BVBA is not available. You also can look at reviews of Linea BVBA, open positions, location of Linea BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linea BVBA, Beringen (Paal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linea BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linea BVBA, Beringen (Paal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linea BVBA, employees, financial statistics.