LAZZARI GERVASI SA

Contactgegevens LAZZARI GERVASI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAZZARI GERVASI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAZZARI GERVASI SA

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Rue de la Semois 100,6700, België

Telefoon (phone): 063 22 02 65 063 22 02 65

Fax (fax): 063 23 29 68 063 23 29 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAZZARI GERVASI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAZZARI GERVASI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAZZARI GERVASI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAZZARI GERVASI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAZZARI GERVASI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAZZARI GERVASI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAZZARI GERVASI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAZZARI GERVASI SA
Products information LAZZARI GERVASI SA

BTW identificatienummer (tax): BE05145141601
Ondernemingsnummer: 8085906982
Hoofdstad (capital): 571,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LAZZARI GERVASI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAZZARI GERVASI SA
(Get full report from official database of BE for LAZZARI GERVASI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAZZARI GERVASI SA
Addition kinds of activities for LAZZARI GERVASI SA

401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
24110304. Zaag logboeken | Saw logs
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij LAZZARI GERVASI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAZZARI GERVASI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAZZARI GERVASI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAZZARI GERVASI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

    Type: Studentenjob

    Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van LAZZARI GERVASI SA in sociale netwerken
Look for responds of LAZZARI GERVASI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAZZARI GERVASI SA. Laat een reactie achter voor LAZZARI GERVASI SA. LAZZARI GERVASI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAZZARI GERVASI SA. Leave a respond for LAZZARI GERVASI SA. LAZZARI GERVASI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAZZARI GERVASI SA op de google maps. Adres en contacten LAZZARI GERVASI SA
Location of LAZZARI GERVASI SA on the google maps. Address and contacts of LAZZARI GERVASI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAZZARI GERVASI SA LAZZARI GERVASI SA: Ooms NV | Snow and ice events NV | Hadecoup La Moda Gelato BVBA | SINT BRANDANUS NV | Mertens Faema N.V.

Other related companies as LAZZARI GERVASI SA: Ooms NV | Snow and ice events NV | Hadecoup La Moda Gelato BVBA | SINT BRANDANUS NV | Mertens Faema N.V.

LAZZARI GERVASI SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is LAZZARI GERVASI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145141601. Het bedrijf LAZZARI GERVASI SA bevindt zich op het adres: Rue de la Semois 100,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 571,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LAZZARI GERVASI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAZZARI GERVASI SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAZZARI GERVASI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAZZARI GERVASI SA, openstaande posities, locatie van LAZZARI GERVASI SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAZZARI GERVASI SA is a company, that was registered 2010 in Arlon region, Belgium. Full name of company is LAZZARI GERVASI SA, company assigned to the tax number BE05145141601. The company LAZZARI GERVASI SA is located at the address: Rue de la Semois 100,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 571,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LAZZARI GERVASI SA were not found.
The main activity of LAZZARI GERVASI SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAZZARI GERVASI SA is not available. You also can look at reviews of LAZZARI GERVASI SA, open positions, location of LAZZARI GERVASI SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAZZARI GERVASI SA, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAZZARI GERVASI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAZZARI GERVASI SA, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAZZARI GERVASI SA, employees, financial statistics.