JOHAN GEERTS & CO BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • JOHAN GEERTS & CO BVBA
Private companiesDepository Institutions • JOHAN GEERTS & CO BVBA

Contactgegevens JOHAN GEERTS & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN GEERTS & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN GEERTS & CO BVBA

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Kruibekesteenweg 131,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 49 19; 03 775 74 65; 0476 49 67 75 03 775 49 19; 03 775 74 65; 0476 49 67 75

Fax (fax): 03 755 10 13 03 755 10 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN GEERTS & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN GEERTS & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN GEERTS & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN GEERTS & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN GEERTS & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN GEERTS & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN GEERTS & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN GEERTS & CO BVBA
Products information JOHAN GEERTS & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08725585937
Ondernemingsnummer: 3242034912
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in JOHAN GEERTS & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN GEERTS & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for JOHAN GEERTS & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN GEERTS & CO BVBA
Addition kinds of activities for JOHAN GEERTS & CO BVBA

358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
29920000. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
33530101. Spoelen, vel aluminium | Coils, sheet aluminum
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing

Werken bij JOHAN GEERTS & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN GEERTS & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN GEERTS & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN GEERTS & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van JOHAN GEERTS & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN GEERTS & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN GEERTS & CO BVBA. Laat een reactie achter voor JOHAN GEERTS & CO BVBA. JOHAN GEERTS & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN GEERTS & CO BVBA. Leave a respond for JOHAN GEERTS & CO BVBA. JOHAN GEERTS & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN GEERTS & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten JOHAN GEERTS & CO BVBA
Location of JOHAN GEERTS & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of JOHAN GEERTS & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN GEERTS & CO BVBA JOHAN GEERTS & CO BVBA: Distribrugge NV | Lefrancq Michel | COSY CORNER-DOMINIQUE RIGO | Genten Maschinen PGmbH | MT-Lift N.V.

Other related companies as JOHAN GEERTS & CO BVBA: Distribrugge NV | Lefrancq Michel | COSY CORNER-DOMINIQUE RIGO | Genten Maschinen PGmbH | MT-Lift N.V.

JOHAN GEERTS & CO BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN GEERTS & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08725585937. Het bedrijf JOHAN GEERTS & CO BVBA bevindt zich op het adres: Kruibekesteenweg 131,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in JOHAN GEERTS & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN GEERTS & CO BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN GEERTS & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN GEERTS & CO BVBA, openstaande posities, locatie van JOHAN GEERTS & CO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOHAN GEERTS & CO BVBA is a company, that was registered 2014 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is JOHAN GEERTS & CO BVBA, company assigned to the tax number BE08725585937. The company JOHAN GEERTS & CO BVBA is located at the address: Kruibekesteenweg 131,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in JOHAN GEERTS & CO BVBA were not found.
The main activity of JOHAN GEERTS & CO BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN GEERTS & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of JOHAN GEERTS & CO BVBA, open positions, location of JOHAN GEERTS & CO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN GEERTS & CO BVBA, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN GEERTS & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN GEERTS & CO BVBA, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN GEERTS & CO BVBA, employees, financial statistics.