DIRANTO

Contactgegevens DIRANTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRANTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRANTO

Regio (region): Zottegem, België

Adres (address): Tweekerkenstraat 158 Bus 1,9620, België

Telefoon (phone): 09 361 06 83 09 361 06 83

Fax (fax): 09 361 06 84 09 361 06 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRANTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRANTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRANTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRANTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRANTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRANTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRANTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRANTO
Products information DIRANTO

BTW identificatienummer (tax): BE05126739501
Ondernemingsnummer: 6156982421
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 606,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DIRANTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRANTO
(Get full report from official database of BE for DIRANTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRANTO
Addition kinds of activities for DIRANTO

251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
346204. Spoorweg-, bouw- en mijnbouw smeedstukken | Railroad, construction, and mining forgings
724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
941199. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
20770303. Tallow rendering, oneetbaar | Tallow rendering, inedible
36769902. Thermistoren, behalve temperatuursensoren | Thermistors, except temperature sensors

Werken bij DIRANTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRANTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRANTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRANTO. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van DIRANTO in sociale netwerken
Look for responds of DIRANTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRANTO. Laat een reactie achter voor DIRANTO. DIRANTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRANTO. Leave a respond for DIRANTO. DIRANTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRANTO op de google maps. Adres en contacten DIRANTO
Location of DIRANTO on the google maps. Address and contacts of DIRANTO

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRANTO DIRANTO: Naessens NV | Art Technics Goemaere Marino | CBMT | Passion 4 X 4 | Edcogas Kachelhuis BVBA

Other related companies as DIRANTO: Naessens NV | Art Technics Goemaere Marino | CBMT | Passion 4 X 4 | Edcogas Kachelhuis BVBA

DIRANTO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Zottegem, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRANTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05126739501. Het bedrijf DIRANTO bevindt zich op het adres: Tweekerkenstraat 158 Bus 1,9620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 606,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DIRANTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRANTO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRANTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRANTO, openstaande posities, locatie van DIRANTO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIRANTO is a company, that was registered 2005 in Zottegem region, Belgium. Full name of company is DIRANTO, company assigned to the tax number BE05126739501. The company DIRANTO is located at the address: Tweekerkenstraat 158 Bus 1,9620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 606,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DIRANTO were not found.
The main activity of DIRANTO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRANTO is not available. You also can look at reviews of DIRANTO, open positions, location of DIRANTO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRANTO, Zottegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRANTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRANTO, Zottegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRANTO, employees, financial statistics.