Debeir bvba (Groep Verhelst)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Debeir bvba (Groep Verhelst)
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Debeir bvba (Groep Verhelst)

Contactgegevens Debeir bvba (Groep Verhelst): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debeir bvba (Groep Verhelst): address, phone, fax, email, website, opening hours

Debeir bvba (Groep Verhelst)

Regio (region): Oostende (Stene), België

Adres (address): Zandvoordeschorredijkstraat 85,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 90 08 059 70 90 08

Fax (fax): 059 80 64 00 059 80 64 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debeir bvba (Groep Verhelst): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debeir bvba (Groep Verhelst)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debeir bvba (Groep Verhelst)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debeir bvba (Groep Verhelst), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debeir bvba (Groep Verhelst). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debeir bvba (Groep Verhelst), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debeir bvba (Groep Verhelst). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debeir bvba (Groep Verhelst)
Products information Debeir bvba (Groep Verhelst)

BTW identificatienummer (tax): BE01780029296
Ondernemingsnummer: 2053314208
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Debeir bvba (Groep Verhelst) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debeir bvba (Groep Verhelst)
(Get full report from official database of BE for Debeir bvba (Groep Verhelst))

Aanvulling soorten activiteiten voor Debeir bvba (Groep Verhelst)
Addition kinds of activities for Debeir bvba (Groep Verhelst)

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
07219902. Plantendiensten | Planting services
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
50850601. Borstels, industrieel | Brushes, industrial
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care

Werken bij Debeir bvba (Groep Verhelst): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debeir bvba (Groep Verhelst): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debeir bvba (Groep Verhelst). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debeir bvba (Groep Verhelst). Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van Debeir bvba (Groep Verhelst) in sociale netwerken
Look for responds of Debeir bvba (Groep Verhelst) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debeir bvba (Groep Verhelst). Laat een reactie achter voor Debeir bvba (Groep Verhelst). Debeir bvba (Groep Verhelst) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debeir bvba (Groep Verhelst). Leave a respond for Debeir bvba (Groep Verhelst). Debeir bvba (Groep Verhelst) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debeir bvba (Groep Verhelst) op de google maps. Adres en contacten Debeir bvba (Groep Verhelst)
Location of Debeir bvba (Groep Verhelst) on the google maps. Address and contacts of Debeir bvba (Groep Verhelst)

Andere gerelateerde bedrijven als come Debeir bvba (Groep Verhelst) Debeir bvba (Groep Verhelst): A.C. Libouton SPRL | E.R.C.C. SC | Demaegdt | Gruyaert, Eugeen | MEDIAS WAIMES

Other related companies as Debeir bvba (Groep Verhelst): A.C. Libouton SPRL | E.R.C.C. SC | Demaegdt | Gruyaert, Eugeen | MEDIAS WAIMES

Debeir bvba (Groep Verhelst) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oostende (Stene), België. De volledige naam van het bedrijf is Debeir bvba (Groep Verhelst), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01780029296. Het bedrijf Debeir bvba (Groep Verhelst) bevindt zich op het adres: Zandvoordeschorredijkstraat 85,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 505,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Debeir bvba (Groep Verhelst) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debeir bvba (Groep Verhelst) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debeir bvba (Groep Verhelst) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debeir bvba (Groep Verhelst), openstaande posities, locatie van Debeir bvba (Groep Verhelst) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Debeir bvba (Groep Verhelst) is a company, that was registered 1998 in Oostende (Stene) region, Belgium. Full name of company is Debeir bvba (Groep Verhelst), company assigned to the tax number BE01780029296. The company Debeir bvba (Groep Verhelst) is located at the address: Zandvoordeschorredijkstraat 85,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 505,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Debeir bvba (Groep Verhelst) were not found.
The main activity of Debeir bvba (Groep Verhelst) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Debeir bvba (Groep Verhelst) is not available. You also can look at reviews of Debeir bvba (Groep Verhelst), open positions, location of Debeir bvba (Groep Verhelst) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debeir bvba (Groep Verhelst), Oostende (Stene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debeir bvba (Groep Verhelst), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debeir bvba (Groep Verhelst), Oostende (Stene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debeir bvba (Groep Verhelst), employees, financial statistics.