De Coninck Wegenbouw NV

Contactgegevens De Coninck Wegenbouw NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coninck Wegenbouw NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coninck Wegenbouw NV

Regio (region): DENDERMONDE, België

Adres (address): VOSMEER INDUSTRIEPARK HOOGVELD D 14,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 49 47 052 22 49 47

Fax (fax): 052 22 41 92 052 22 41 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coninck Wegenbouw NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coninck Wegenbouw NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coninck Wegenbouw NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coninck Wegenbouw NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coninck Wegenbouw NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coninck Wegenbouw NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coninck Wegenbouw NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coninck Wegenbouw NV
Products information De Coninck Wegenbouw NV

BTW identificatienummer (tax): BE04050903320
Ondernemingsnummer: 2192840576
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Coninck Wegenbouw NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coninck Wegenbouw NV
(Get full report from official database of BE for De Coninck Wegenbouw NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coninck Wegenbouw NV
Addition kinds of activities for De Coninck Wegenbouw NV

331203. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
382403. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
07230302. Aardappelzuren | Potato curing services
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
51379902. Ziekenhuisjurken, vrouwen en kinderen | Hospital gowns, women's and children's

Werken bij De Coninck Wegenbouw NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coninck Wegenbouw NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coninck Wegenbouw NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coninck Wegenbouw NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Recepturen aflezen en nauwkeurig kunnen uitvoeren - Productie nauwgezet in het oog houden - werken volgens de hygiëne en veiligheidsregels - machines kunnen instellen

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van De Coninck Wegenbouw NV in sociale netwerken
Look for responds of De Coninck Wegenbouw NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coninck Wegenbouw NV. Laat een reactie achter voor De Coninck Wegenbouw NV. De Coninck Wegenbouw NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coninck Wegenbouw NV. Leave a respond for De Coninck Wegenbouw NV. De Coninck Wegenbouw NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coninck Wegenbouw NV op de google maps. Adres en contacten De Coninck Wegenbouw NV
Location of De Coninck Wegenbouw NV on the google maps. Address and contacts of De Coninck Wegenbouw NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coninck Wegenbouw NV De Coninck Wegenbouw NV: De Wolf M | BRAINSTORMING SCRL | Decock Marceau | Metastore N.V. | HAGENS, WOUTER

Other related companies as De Coninck Wegenbouw NV: De Wolf M | BRAINSTORMING SCRL | Decock Marceau | Metastore N.V. | HAGENS, WOUTER

De Coninck Wegenbouw NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio DENDERMONDE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coninck Wegenbouw NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04050903320. Het bedrijf De Coninck Wegenbouw NV bevindt zich op het adres: VOSMEER INDUSTRIEPARK HOOGVELD D 14,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Coninck Wegenbouw NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coninck Wegenbouw NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coninck Wegenbouw NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coninck Wegenbouw NV, openstaande posities, locatie van De Coninck Wegenbouw NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Coninck Wegenbouw NV is a company, that was registered 2007 in DENDERMONDE region, Belgium. Full name of company is De Coninck Wegenbouw NV, company assigned to the tax number BE04050903320. The company De Coninck Wegenbouw NV is located at the address: VOSMEER INDUSTRIEPARK HOOGVELD D 14,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Coninck Wegenbouw NV were not found.
The main activity of De Coninck Wegenbouw NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coninck Wegenbouw NV is not available. You also can look at reviews of De Coninck Wegenbouw NV, open positions, location of De Coninck Wegenbouw NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coninck Wegenbouw NV, DENDERMONDE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coninck Wegenbouw NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coninck Wegenbouw NV, DENDERMONDE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coninck Wegenbouw NV, employees, financial statistics.