IRB Europe SPRL

Contactgegevens IRB Europe SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRB Europe SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRB Europe SPRL

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Schmidtlaan 81,1040, België

Telefoon (phone): 02 733 26 50 02 733 26 50

Fax (fax): 02 735 34 14 02 735 34 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRB Europe SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRB Europe SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRB Europe SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRB Europe SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRB Europe SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRB Europe SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRB Europe SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRB Europe SPRL
Products information IRB Europe SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09710235595
Ondernemingsnummer: 2215087890
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in IRB Europe SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRB Europe SPRL
(Get full report from official database of BE for IRB Europe SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRB Europe SPRL
Addition kinds of activities for IRB Europe SPRL

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial

Werken bij IRB Europe SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRB Europe SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRB Europe SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRB Europe SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Management Trainee (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van IRB Europe SPRL in sociale netwerken
Look for responds of IRB Europe SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRB Europe SPRL. Laat een reactie achter voor IRB Europe SPRL. IRB Europe SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRB Europe SPRL. Leave a respond for IRB Europe SPRL. IRB Europe SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRB Europe SPRL op de google maps. Adres en contacten IRB Europe SPRL
Location of IRB Europe SPRL on the google maps. Address and contacts of IRB Europe SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come IRB Europe SPRL IRB Europe SPRL: Maison des Langues Vivantes-I.sa | AUTOBEDRIJF COUSSEMENT NV | Computeam BVBA | Pavi Line SA | Form & Soft sprl

Other related companies as IRB Europe SPRL: Maison des Langues Vivantes-I.sa | AUTOBEDRIJF COUSSEMENT NV | Computeam BVBA | Pavi Line SA | Form & Soft sprl

IRB Europe SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is IRB Europe SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09710235595. Het bedrijf IRB Europe SPRL bevindt zich op het adres: Louis Schmidtlaan 81,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in IRB Europe SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRB Europe SPRL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRB Europe SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRB Europe SPRL, openstaande posities, locatie van IRB Europe SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IRB Europe SPRL is a company, that was registered 1990 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is IRB Europe SPRL, company assigned to the tax number BE09710235595. The company IRB Europe SPRL is located at the address: Louis Schmidtlaan 81,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in IRB Europe SPRL were not found.
The main activity of IRB Europe SPRL is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IRB Europe SPRL is not available. You also can look at reviews of IRB Europe SPRL, open positions, location of IRB Europe SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRB Europe SPRL, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRB Europe SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRB Europe SPRL, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRB Europe SPRL, employees, financial statistics.