Dixit Informations

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Dixit Informations
Private companiesFurniture and Fixtures • Dixit Informations

Contactgegevens Dixit Informations: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dixit Informations: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dixit Informations

Regio (region): Grez-Doiceau, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 541,1390, België

Telefoon (phone): 010 84 05 62 010 84 05 62

Fax (fax): +32 (83) 514-80-95 +32 (83) 514-80-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dixit Informations: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dixit Informations"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dixit Informations"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dixit Informations, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dixit Informations. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dixit Informations, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dixit Informations. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dixit Informations
Products information Dixit Informations

BTW identificatienummer (tax): BE06553314208
Ondernemingsnummer: 4975402832
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dixit Informations zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dixit Informations
(Get full report from official database of BE for Dixit Informations)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dixit Informations
Addition kinds of activities for Dixit Informations

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
20929903. Visfilets | Fish fillets
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
51530000. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij Dixit Informations: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dixit Informations: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dixit Informations. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dixit Informations. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Dixit Informations in sociale netwerken
Look for responds of Dixit Informations in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dixit Informations. Laat een reactie achter voor Dixit Informations. Dixit Informations bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dixit Informations. Leave a respond for Dixit Informations. Dixit Informations on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dixit Informations op de google maps. Adres en contacten Dixit Informations
Location of Dixit Informations on the google maps. Address and contacts of Dixit Informations

Andere gerelateerde bedrijven als come Dixit Informations Dixit Informations: S.D. BVBA | MOSA FREIN SPRL | Leyseele M | DORMA foquin NV | Shanti

Other related companies as Dixit Informations: S.D. BVBA | MOSA FREIN SPRL | Leyseele M | DORMA foquin NV | Shanti

Dixit Informations is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Grez-Doiceau, België. De volledige naam van het bedrijf is Dixit Informations, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06553314208. Het bedrijf Dixit Informations bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 541,1390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dixit Informations zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dixit Informations is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dixit Informations is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dixit Informations, openstaande posities, locatie van Dixit Informations op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dixit Informations is a company, that was registered 2016 in Grez-Doiceau region, Belgium. Full name of company is Dixit Informations, company assigned to the tax number BE06553314208. The company Dixit Informations is located at the address: Chaussée de Wavre 541,1390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dixit Informations were not found.
The main activity of Dixit Informations is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dixit Informations is not available. You also can look at reviews of Dixit Informations, open positions, location of Dixit Informations on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dixit Informations, Grez-Doiceau: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dixit Informations, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dixit Informations, Grez-Doiceau: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dixit Informations, employees, financial statistics.