AMCO GROUP NV

Contactgegevens AMCO GROUP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMCO GROUP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMCO GROUP NV

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 249,2500, België

Telefoon (phone): 03 489 11 88; 03 489 31 88 03 489 11 88; 03 489 31 88

Fax (fax): 03 488 39 95 03 488 39 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMCO GROUP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMCO GROUP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMCO GROUP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMCO GROUP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMCO GROUP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMCO GROUP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMCO GROUP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMCO GROUP NV
Products information AMCO GROUP NV

BTW identificatienummer (tax): BE09951110839
Ondernemingsnummer: 9598175048
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AMCO GROUP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMCO GROUP NV
(Get full report from official database of BE for AMCO GROUP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMCO GROUP NV
Addition kinds of activities for AMCO GROUP NV

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
28190108. Scandium | Scandium
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
30890307. Hekken, poorten en accessoires: kunststoffen | Fences, gates, and accessories: plastics
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal

Werken bij AMCO GROUP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMCO GROUP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMCO GROUP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMCO GROUP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

Zoek naar antwoorden van AMCO GROUP NV in sociale netwerken
Look for responds of AMCO GROUP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMCO GROUP NV. Laat een reactie achter voor AMCO GROUP NV. AMCO GROUP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMCO GROUP NV. Leave a respond for AMCO GROUP NV. AMCO GROUP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMCO GROUP NV op de google maps. Adres en contacten AMCO GROUP NV
Location of AMCO GROUP NV on the google maps. Address and contacts of AMCO GROUP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AMCO GROUP NV AMCO GROUP NV: DELANDE & Co SA | Remo-Labels BVBA | Ticket Club NV | Union des Classes Moyennes | OM PARTNERS

Other related companies as AMCO GROUP NV: DELANDE & Co SA | Remo-Labels BVBA | Ticket Club NV | Union des Classes Moyennes | OM PARTNERS

AMCO GROUP NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is AMCO GROUP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951110839. Het bedrijf AMCO GROUP NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 249,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 515,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AMCO GROUP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMCO GROUP NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMCO GROUP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMCO GROUP NV, openstaande posities, locatie van AMCO GROUP NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMCO GROUP NV is a company, that was registered 2009 in Lier region, Belgium. Full name of company is AMCO GROUP NV, company assigned to the tax number BE09951110839. The company AMCO GROUP NV is located at the address: Mechelsesteenweg 249,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 515,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AMCO GROUP NV were not found.
The main activity of AMCO GROUP NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AMCO GROUP NV is not available. You also can look at reviews of AMCO GROUP NV, open positions, location of AMCO GROUP NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMCO GROUP NV, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMCO GROUP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMCO GROUP NV, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMCO GROUP NV, employees, financial statistics.