Baille J Ets SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Baille J Ets SPRL
Private companiesCoal Mining • Baille J Ets SPRL

Contactgegevens Baille J Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baille J Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baille J Ets SPRL

Regio (region): Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Adres (address): Rue de Philippeville 87,6120, België

Telefoon (phone): 02 721 69 89; 04 344 44 99; 063 21 60 80; 069 23 22 24; 071 21 31 02; 071 21 89 89 02 721 69 89; 04 344 44 99; 063 21 60 80; 069 23 22 24; 071 21 31 02; 071 21 89 89

Fax (fax): 071 21 31 02 071 21 31 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baille J Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baille J Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baille J Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baille J Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baille J Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baille J Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baille J Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baille J Ets SPRL
Products information Baille J Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08228454589
Ondernemingsnummer: 6609893798
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Baille J Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baille J Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Baille J Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baille J Ets SPRL
Addition kinds of activities for Baille J Ets SPRL

38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij Baille J Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baille J Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baille J Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baille J Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van Baille J Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Baille J Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baille J Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Baille J Ets SPRL. Baille J Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baille J Ets SPRL. Leave a respond for Baille J Ets SPRL. Baille J Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baille J Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Baille J Ets SPRL
Location of Baille J Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Baille J Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Baille J Ets SPRL Baille J Ets SPRL: T.W.Z. NV | G & S Belgium BVBA | Pirotte J | Doca Design BVBA | Allmatic N.V.

Other related companies as Baille J Ets SPRL: T.W.Z. NV | G & S Belgium BVBA | Pirotte J | Doca Design BVBA | Allmatic N.V.

Baille J Ets SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België. De volledige naam van het bedrijf is Baille J Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228454589. Het bedrijf Baille J Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Philippeville 87,6120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 311,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Baille J Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baille J Ets SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baille J Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baille J Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Baille J Ets SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baille J Ets SPRL is a company, that was registered 2000 in Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes) region, Belgium. Full name of company is Baille J Ets SPRL, company assigned to the tax number BE08228454589. The company Baille J Ets SPRL is located at the address: Rue de Philippeville 87,6120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 311,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Baille J Ets SPRL were not found.
The main activity of Baille J Ets SPRL is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Baille J Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Baille J Ets SPRL, open positions, location of Baille J Ets SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baille J Ets SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baille J Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baille J Ets SPRL, Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baille J Ets SPRL, employees, financial statistics.