Tref-Zeker CVBA

Contactgegevens Tref-Zeker CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tref-Zeker CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tref-Zeker CVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Meir 49,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 46 22 03 226 46 22

Fax (fax): 03 226 57 21 03 226 57 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tref-Zeker CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tref-Zeker CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tref-Zeker CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tref-Zeker CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tref-Zeker CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tref-Zeker CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tref-Zeker CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tref-Zeker CVBA
Products information Tref-Zeker CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07938964843
Ondernemingsnummer: 3668304443
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Tref-Zeker CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tref-Zeker CVBA
(Get full report from official database of BE for Tref-Zeker CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tref-Zeker CVBA
Addition kinds of activities for Tref-Zeker CVBA

336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
28699926. Weekmakers, organisch: cyclisch en acyclisch | Plasticizers, organic: cyclic and acyclic
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
51360201. Nachtkleding, mannen en jongens | Nightwear, men's and boys'

Werken bij Tref-Zeker CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tref-Zeker CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tref-Zeker CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tref-Zeker CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

Zoek naar antwoorden van Tref-Zeker CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tref-Zeker CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tref-Zeker CVBA. Laat een reactie achter voor Tref-Zeker CVBA. Tref-Zeker CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tref-Zeker CVBA. Leave a respond for Tref-Zeker CVBA. Tref-Zeker CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tref-Zeker CVBA op de google maps. Adres en contacten Tref-Zeker CVBA
Location of Tref-Zeker CVBA on the google maps. Address and contacts of Tref-Zeker CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tref-Zeker CVBA Tref-Zeker CVBA: Beele Benoit | PDB BVBA | Crush Webdesign | H & P Keuken-Bad-Tegels | D.D.-TRANS NV

Other related companies as Tref-Zeker CVBA: Beele Benoit | PDB BVBA | Crush Webdesign | H & P Keuken-Bad-Tegels | D.D.-TRANS NV

Tref-Zeker CVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Tref-Zeker CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938964843. Het bedrijf Tref-Zeker CVBA bevindt zich op het adres: Meir 49,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tref-Zeker CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tref-Zeker CVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tref-Zeker CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tref-Zeker CVBA, openstaande posities, locatie van Tref-Zeker CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tref-Zeker CVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Tref-Zeker CVBA, company assigned to the tax number BE07938964843. The company Tref-Zeker CVBA is located at the address: Meir 49,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tref-Zeker CVBA were not found.
The main activity of Tref-Zeker CVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Tref-Zeker CVBA is not available. You also can look at reviews of Tref-Zeker CVBA, open positions, location of Tref-Zeker CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tref-Zeker CVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tref-Zeker CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tref-Zeker CVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tref-Zeker CVBA, employees, financial statistics.