M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Private companiesCommunications • M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Contactgegevens M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Lambermontlaan 108,1030, België

Telefoon (phone): 02 247 77 80 02 247 77 80

Fax (fax): 02 242 83 95 02 242 83 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Products information M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE05514007568
Ondernemingsnummer: 6317932128
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
(Get full report from official database of BE for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Addition kinds of activities for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
33699901. Spuitgieten, nonferrous: behalve aluminium | Aerospace castings, nonferrous: except aluminum
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec

Werken bij M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV in sociale netwerken
Look for responds of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Laat een reactie achter voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Leave a respond for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV op de google maps. Adres en contacten M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Location of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on the google maps. Address and contacts of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: JOHAN JANSEN BVBA | Leonard B | Caballo Ruiterboetiek | Les Acieries de la Meuse S.A. | nv Blondé sa

Other related companies as M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: JOHAN JANSEN BVBA | Leonard B | Caballo Ruiterboetiek | Les Acieries de la Meuse S.A. | nv Blondé sa

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05514007568. Het bedrijf M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV bevindt zich op het adres: Lambermontlaan 108,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, openstaande posities, locatie van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is a company, that was registered 1993 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, company assigned to the tax number BE05514007568. The company M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is located at the address: Lambermontlaan 108,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV were not found.
The main activity of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is not available. You also can look at reviews of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, open positions, location of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, employees, financial statistics.