ICP-Information & Communication Partners

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ICP-Information & Communication Partners
Private companiesHealth Services • ICP-Information & Communication Partners

Contactgegevens ICP-Information & Communication Partners: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICP-Information & Communication Partners: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICP-Information & Communication Partners

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Avenue Albert Einstein 11H,1348, België

Telefoon (phone): 010 47 00 47 010 47 00 47

Fax (fax): 010 45 35 24 010 45 35 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICP-Information & Communication Partners: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICP-Information & Communication Partners"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICP-Information & Communication Partners"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICP-Information & Communication Partners, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICP-Information & Communication Partners. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICP-Information & Communication Partners, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICP-Information & Communication Partners. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICP-Information & Communication Partners
Products information ICP-Information & Communication Partners

BTW identificatienummer (tax): BE07991149902
Ondernemingsnummer: 7392120361
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ICP-Information & Communication Partners zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICP-Information & Communication Partners
(Get full report from official database of BE for ICP-Information & Communication Partners)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICP-Information & Communication Partners
Addition kinds of activities for ICP-Information & Communication Partners

504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
62829904. Investeringsonderzoek | Investment research
72120102. Retail agent, was- en droogreiniging | Retail agent, laundry and drycleaning
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
73610201. Chauffeur register | Chauffeur registry
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair

Werken bij ICP-Information & Communication Partners: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICP-Information & Communication Partners: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICP-Information & Communication Partners. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICP-Information & Communication Partners. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Schoonmaak(st)er Vakantieverhuur (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: INTERHOME

    Type: Werfreserve

    - schoonmaak van vakantiewoningen - bedden opmaken - afval wegbrengen - inspectie van de woning op eventuele gebreken voor volgende verhuur

Zoek naar antwoorden van ICP-Information & Communication Partners in sociale netwerken
Look for responds of ICP-Information & Communication Partners in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICP-Information & Communication Partners. Laat een reactie achter voor ICP-Information & Communication Partners. ICP-Information & Communication Partners bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICP-Information & Communication Partners. Leave a respond for ICP-Information & Communication Partners. ICP-Information & Communication Partners on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICP-Information & Communication Partners op de google maps. Adres en contacten ICP-Information & Communication Partners
Location of ICP-Information & Communication Partners on the google maps. Address and contacts of ICP-Information & Communication Partners

Andere gerelateerde bedrijven als come ICP-Information & Communication Partners ICP-Information & Communication Partners: Sluys International NV | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | SDG SILENRIEUX SPRL | Home Castel SA | Dubois vutera sa

Other related companies as ICP-Information & Communication Partners: Sluys International NV | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | SDG SILENRIEUX SPRL | Home Castel SA | Dubois vutera sa

ICP-Information & Communication Partners is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is ICP-Information & Communication Partners, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07991149902. Het bedrijf ICP-Information & Communication Partners bevindt zich op het adres: Avenue Albert Einstein 11H,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ICP-Information & Communication Partners zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ICP-Information & Communication Partners is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICP-Information & Communication Partners is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICP-Information & Communication Partners, openstaande posities, locatie van ICP-Information & Communication Partners op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ICP-Information & Communication Partners is a company, that was registered 2009 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is ICP-Information & Communication Partners, company assigned to the tax number BE07991149902. The company ICP-Information & Communication Partners is located at the address: Avenue Albert Einstein 11H,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ICP-Information & Communication Partners were not found.
The main activity of ICP-Information & Communication Partners is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ICP-Information & Communication Partners is not available. You also can look at reviews of ICP-Information & Communication Partners, open positions, location of ICP-Information & Communication Partners on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICP-Information & Communication Partners, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICP-Information & Communication Partners, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICP-Information & Communication Partners, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICP-Information & Communication Partners, employees, financial statistics.