COLMANT MANAGEMENT SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • COLMANT MANAGEMENT SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • COLMANT MANAGEMENT SPRL

Contactgegevens COLMANT MANAGEMENT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLMANT MANAGEMENT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLMANT MANAGEMENT SPRL

Regio (region): Marche-en-Famenne (Waha), België

Adres (address): Rue de la Forêt 44,6900, België

Telefoon (phone): 084 31 12 77 084 31 12 77

Fax (fax): 084 31 16 30 084 31 16 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLMANT MANAGEMENT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLMANT MANAGEMENT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLMANT MANAGEMENT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLMANT MANAGEMENT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLMANT MANAGEMENT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLMANT MANAGEMENT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLMANT MANAGEMENT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLMANT MANAGEMENT SPRL
Products information COLMANT MANAGEMENT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COLMANT MANAGEMENT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLMANT MANAGEMENT SPRL
(Get full report from official database of BE for COLMANT MANAGEMENT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLMANT MANAGEMENT SPRL
Addition kinds of activities for COLMANT MANAGEMENT SPRL

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
13890200. Testen, meten, opmeten en analysediensten | Testing, measuring, surveying, and analysis services
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
27599906. Gravure, nec | Engraving, nec
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
52310301. Behang | Wallpaper

Werken bij COLMANT MANAGEMENT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLMANT MANAGEMENT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLMANT MANAGEMENT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLMANT MANAGEMENT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van COLMANT MANAGEMENT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COLMANT MANAGEMENT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLMANT MANAGEMENT SPRL. Laat een reactie achter voor COLMANT MANAGEMENT SPRL. COLMANT MANAGEMENT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLMANT MANAGEMENT SPRL. Leave a respond for COLMANT MANAGEMENT SPRL. COLMANT MANAGEMENT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLMANT MANAGEMENT SPRL op de google maps. Adres en contacten COLMANT MANAGEMENT SPRL
Location of COLMANT MANAGEMENT SPRL on the google maps. Address and contacts of COLMANT MANAGEMENT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COLMANT MANAGEMENT SPRL COLMANT MANAGEMENT SPRL: Baudoin J-L Communication SPRL | Peeters Produkties NV | Tech. Service BVBA | Steenman's Schoonmaak | Chrisjo BVBA

Other related companies as COLMANT MANAGEMENT SPRL: Baudoin J-L Communication SPRL | Peeters Produkties NV | Tech. Service BVBA | Steenman's Schoonmaak | Chrisjo BVBA

COLMANT MANAGEMENT SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Marche-en-Famenne (Waha), België. De volledige naam van het bedrijf is COLMANT MANAGEMENT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf COLMANT MANAGEMENT SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Forêt 44,6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COLMANT MANAGEMENT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COLMANT MANAGEMENT SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLMANT MANAGEMENT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLMANT MANAGEMENT SPRL, openstaande posities, locatie van COLMANT MANAGEMENT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLMANT MANAGEMENT SPRL is a company, that was registered 2008 in Marche-en-Famenne (Waha) region, Belgium. Full name of company is COLMANT MANAGEMENT SPRL, company assigned to the tax number BE02026672363. The company COLMANT MANAGEMENT SPRL is located at the address: Rue de la Forêt 44,6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COLMANT MANAGEMENT SPRL were not found.
The main activity of COLMANT MANAGEMENT SPRL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COLMANT MANAGEMENT SPRL is not available. You also can look at reviews of COLMANT MANAGEMENT SPRL, open positions, location of COLMANT MANAGEMENT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLMANT MANAGEMENT SPRL, Marche-en-Famenne (Waha): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLMANT MANAGEMENT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLMANT MANAGEMENT SPRL, Marche-en-Famenne (Waha): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLMANT MANAGEMENT SPRL, employees, financial statistics.