ACNielsen cy (Belgium) SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ACNielsen cy (Belgium) SA
Private companiesSocial Services • ACNielsen cy (Belgium) SA

Contactgegevens ACNielsen cy (Belgium) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACNielsen cy (Belgium) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACNielsen cy (Belgium) SA

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Plejadenlaan 73,1200, België

Telefoon (phone): 02 778 70 11 02 778 70 11

Fax (fax): 02 778 70 78 02 778 70 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACNielsen cy (Belgium) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACNielsen cy (Belgium) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACNielsen cy (Belgium) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACNielsen cy (Belgium) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACNielsen cy (Belgium) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACNielsen cy (Belgium) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACNielsen cy (Belgium) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACNielsen cy (Belgium) SA
Products information ACNielsen cy (Belgium) SA

BTW identificatienummer (tax): BE07583282470
Ondernemingsnummer: 7892822265
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACNielsen cy (Belgium) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACNielsen cy (Belgium) SA
(Get full report from official database of BE for ACNielsen cy (Belgium) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACNielsen cy (Belgium) SA
Addition kinds of activities for ACNielsen cy (Belgium) SA

148100. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
503103. Deuren en ramen | Doors and windows
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij ACNielsen cy (Belgium) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACNielsen cy (Belgium) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACNielsen cy (Belgium) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACNielsen cy (Belgium) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van ACNielsen cy (Belgium) SA in sociale netwerken
Look for responds of ACNielsen cy (Belgium) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACNielsen cy (Belgium) SA. Laat een reactie achter voor ACNielsen cy (Belgium) SA. ACNielsen cy (Belgium) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACNielsen cy (Belgium) SA. Leave a respond for ACNielsen cy (Belgium) SA. ACNielsen cy (Belgium) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACNielsen cy (Belgium) SA op de google maps. Adres en contacten ACNielsen cy (Belgium) SA
Location of ACNielsen cy (Belgium) SA on the google maps. Address and contacts of ACNielsen cy (Belgium) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACNielsen cy (Belgium) SA ACNielsen cy (Belgium) SA: Lenaers | VERBOVEN ALAIN | Postiau & Fils SPRL | Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) | ALTUS NV NV

Other related companies as ACNielsen cy (Belgium) SA: Lenaers | VERBOVEN ALAIN | Postiau & Fils SPRL | Bel'Quinoxe-(Equinoxe Polska) | ALTUS NV NV

ACNielsen cy (Belgium) SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is ACNielsen cy (Belgium) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07583282470. Het bedrijf ACNielsen cy (Belgium) SA bevindt zich op het adres: Plejadenlaan 73,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACNielsen cy (Belgium) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACNielsen cy (Belgium) SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACNielsen cy (Belgium) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACNielsen cy (Belgium) SA, openstaande posities, locatie van ACNielsen cy (Belgium) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACNielsen cy (Belgium) SA is a company, that was registered 1987 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is ACNielsen cy (Belgium) SA, company assigned to the tax number BE07583282470. The company ACNielsen cy (Belgium) SA is located at the address: Plejadenlaan 73,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACNielsen cy (Belgium) SA were not found.
The main activity of ACNielsen cy (Belgium) SA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACNielsen cy (Belgium) SA is not available. You also can look at reviews of ACNielsen cy (Belgium) SA, open positions, location of ACNielsen cy (Belgium) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACNielsen cy (Belgium) SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACNielsen cy (Belgium) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACNielsen cy (Belgium) SA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACNielsen cy (Belgium) SA, employees, financial statistics.