FILIPPA ET MOI

Contactgegevens FILIPPA ET MOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIPPA ET MOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIPPA ET MOI

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Pierre Decosterstraat 117B,1190, België

Telefoon (phone): 02 345 46 44; 0475 70 19 79 02 345 46 44; 0475 70 19 79

Fax (fax): 02 346 51 13 02 346 51 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIPPA ET MOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIPPA ET MOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIPPA ET MOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIPPA ET MOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIPPA ET MOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIPPA ET MOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIPPA ET MOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIPPA ET MOI
Products information FILIPPA ET MOI

BTW identificatienummer (tax): BE05876281738
Ondernemingsnummer: 3321685791
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FILIPPA ET MOI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIPPA ET MOI
(Get full report from official database of BE for FILIPPA ET MOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIPPA ET MOI
Addition kinds of activities for FILIPPA ET MOI

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
63619901. Garantie van titels | Guarantee of titles

Werken bij FILIPPA ET MOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIPPA ET MOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIPPA ET MOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIPPA ET MOI. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

Zoek naar antwoorden van FILIPPA ET MOI in sociale netwerken
Look for responds of FILIPPA ET MOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIPPA ET MOI. Laat een reactie achter voor FILIPPA ET MOI. FILIPPA ET MOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIPPA ET MOI. Leave a respond for FILIPPA ET MOI. FILIPPA ET MOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIPPA ET MOI op de google maps. Adres en contacten FILIPPA ET MOI
Location of FILIPPA ET MOI on the google maps. Address and contacts of FILIPPA ET MOI

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIPPA ET MOI FILIPPA ET MOI: G.V.K.-VAN KEILEGOM | Europa SPRL | Kortleven René BVBA | Rolic Company BVBA | Rottweilers van de Predikhoeve

Other related companies as FILIPPA ET MOI: G.V.K.-VAN KEILEGOM | Europa SPRL | Kortleven René BVBA | Rolic Company BVBA | Rottweilers van de Predikhoeve

FILIPPA ET MOI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is FILIPPA ET MOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05876281738. Het bedrijf FILIPPA ET MOI bevindt zich op het adres: Pierre Decosterstraat 117B,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FILIPPA ET MOI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIPPA ET MOI is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIPPA ET MOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIPPA ET MOI, openstaande posities, locatie van FILIPPA ET MOI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FILIPPA ET MOI is a company, that was registered 1986 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is FILIPPA ET MOI, company assigned to the tax number BE05876281738. The company FILIPPA ET MOI is located at the address: Pierre Decosterstraat 117B,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FILIPPA ET MOI were not found.
The main activity of FILIPPA ET MOI is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIPPA ET MOI is not available. You also can look at reviews of FILIPPA ET MOI, open positions, location of FILIPPA ET MOI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIPPA ET MOI, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIPPA ET MOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIPPA ET MOI, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIPPA ET MOI, employees, financial statistics.