DOMINIQUE MODELS AGENCY SA

Contactgegevens DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE MODELS AGENCY SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): de Stassartstraat 48,1050, België

Telefoon (phone): 02 289 11 89 02 289 11 89

Fax (fax): 02 289 11 80 02 289 11 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE MODELS AGENCY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE MODELS AGENCY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE MODELS AGENCY SA
Products information DOMINIQUE MODELS AGENCY SA

BTW identificatienummer (tax): BE07901611328
Ondernemingsnummer: 2708099365
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DOMINIQUE MODELS AGENCY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE MODELS AGENCY SA
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE MODELS AGENCY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE MODELS AGENCY SA
Addition kinds of activities for DOMINIQUE MODELS AGENCY SA

481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
27590801. Decals: drukwerk, nsk | Decals: printing, nsk
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos

Werken bij DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. DOMINIQUE MODELS AGENCY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. Leave a respond for DOMINIQUE MODELS AGENCY SA. DOMINIQUE MODELS AGENCY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE MODELS AGENCY SA op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE MODELS AGENCY SA
Location of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE MODELS AGENCY SA DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: Cycle Jeep BVBA | SAUTER CONTROLS NV | ASB Computers | Op de Beeck Omnitech N.V. | Project Light BVBA

Other related companies as DOMINIQUE MODELS AGENCY SA: Cycle Jeep BVBA | SAUTER CONTROLS NV | ASB Computers | Op de Beeck Omnitech N.V. | Project Light BVBA

DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07901611328. Het bedrijf DOMINIQUE MODELS AGENCY SA bevindt zich op het adres: de Stassartstraat 48,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DOMINIQUE MODELS AGENCY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE MODELS AGENCY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is a company, that was registered 2017 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, company assigned to the tax number BE07901611328. The company DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is located at the address: de Stassartstraat 48,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DOMINIQUE MODELS AGENCY SA were not found.
The main activity of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, open positions, location of DOMINIQUE MODELS AGENCY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE MODELS AGENCY SA, employees, financial statistics.