CENTRE EQUESTRE

Contactgegevens CENTRE EQUESTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE EQUESTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE EQUESTRE

Regio (region): amp des Viviers 1, België

Adres (address): ES VIVIERS,,, België

Telefoon (phone): 7070 7070

Fax (fax): Le Roeulx Le Roeulx

E-Mail: 067 48 53 65

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE EQUESTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE EQUESTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE EQUESTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE EQUESTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE EQUESTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE EQUESTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE EQUESTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE EQUESTRE
Products information CENTRE EQUESTRE

BTW identificatienummer (tax): BE08846710205
Ondernemingsnummer: 3311523437
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CENTRE EQUESTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE EQUESTRE
(Get full report from official database of BE for CENTRE EQUESTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE EQUESTRE
Addition kinds of activities for CENTRE EQUESTRE

20460305. fructose | Fructose
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
32629900. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
96610404. Ruimteonderzoek en -technologie, lokale overheid | Space research and technology, local government

Werken bij CENTRE EQUESTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE EQUESTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE EQUESTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE EQUESTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Gedreven chauffeur-magazijnier (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier met rijbewijs C. Samen met je collega's zorg je voor het algemeen magazijnwerk. Je verwerkt de inkomende goederen en neemt het laden en lossen van de vrachtwagens voor je rekening. Je staat in voor de orderpicking van de uitgaande goederen en het controleren van retourvrachten. Je houdt van afwisseling en bent bereid bij afwezigheid van de vaste chauffeur de distributie van onze goederen met de vrachtwagen in de regio over te nemen. Je lost de goederen op de bouwlocaties/ leverplaats. Ben jij de geschikte persoon voor deze functie, stuur dan je CV door naar [email protected]

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van CENTRE EQUESTRE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE EQUESTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE EQUESTRE. Laat een reactie achter voor CENTRE EQUESTRE. CENTRE EQUESTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE EQUESTRE. Leave a respond for CENTRE EQUESTRE. CENTRE EQUESTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE EQUESTRE op de google maps. Adres en contacten CENTRE EQUESTRE
Location of CENTRE EQUESTRE on the google maps. Address and contacts of CENTRE EQUESTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE EQUESTRE CENTRE EQUESTRE: E-Z-GO ANTWERP | LEYBOLD BV | Van Eesbeke E NV | Maconfect N.V. | didier bureau

Other related companies as CENTRE EQUESTRE: E-Z-GO ANTWERP | LEYBOLD BV | Van Eesbeke E NV | Maconfect N.V. | didier bureau

CENTRE EQUESTRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio amp des Viviers 1, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE EQUESTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08846710205. Het bedrijf CENTRE EQUESTRE bevindt zich op het adres: ES VIVIERS,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CENTRE EQUESTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE EQUESTRE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE EQUESTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE EQUESTRE, openstaande posities, locatie van CENTRE EQUESTRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 067 48 53 65

CENTRE EQUESTRE is a company, that was registered 1989 in amp des Viviers 1 region, Belgium. Full name of company is CENTRE EQUESTRE, company assigned to the tax number BE08846710205. The company CENTRE EQUESTRE is located at the address: ES VIVIERS,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CENTRE EQUESTRE were not found.
The main activity of CENTRE EQUESTRE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE EQUESTRE is not available. You also can look at reviews of CENTRE EQUESTRE, open positions, location of CENTRE EQUESTRE on the map. For more information, write us to email 067 48 53 65

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE EQUESTRE, amp des Viviers 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE EQUESTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE EQUESTRE, amp des Viviers 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE EQUESTRE, employees, financial statistics.