Bakker Magnetics Belgium NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Bakker Magnetics Belgium NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Bakker Magnetics Belgium NV

Contactgegevens Bakker Magnetics Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bakker Magnetics Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bakker Magnetics Belgium NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Zandvoortstraat 12B,2800, België

Telefoon (phone): 015 29 49 49 015 29 49 49

Fax (fax): 015 29 49 40 015 29 49 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bakker Magnetics Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bakker Magnetics Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bakker Magnetics Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bakker Magnetics Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bakker Magnetics Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bakker Magnetics Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bakker Magnetics Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bakker Magnetics Belgium NV
Products information Bakker Magnetics Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE03677642822
Ondernemingsnummer: 9141967773
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bakker Magnetics Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bakker Magnetics Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Bakker Magnetics Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bakker Magnetics Belgium NV
Addition kinds of activities for Bakker Magnetics Belgium NV

17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
34790216. Pan glazen | Pan glazing
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
59610100. Eten, postorder | Food, mail order
60990103. Regionale clearinghouse verenigingen | Regional clearinghouse associations

Werken bij Bakker Magnetics Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bakker Magnetics Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bakker Magnetics Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bakker Magnetics Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Bakker Magnetics Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Bakker Magnetics Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bakker Magnetics Belgium NV. Laat een reactie achter voor Bakker Magnetics Belgium NV. Bakker Magnetics Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bakker Magnetics Belgium NV. Leave a respond for Bakker Magnetics Belgium NV. Bakker Magnetics Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bakker Magnetics Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Bakker Magnetics Belgium NV
Location of Bakker Magnetics Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Bakker Magnetics Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bakker Magnetics Belgium NV Bakker Magnetics Belgium NV: Top-Events | Synavant Belgium NV | Blokker J | Gillet Marc | Kem-Products N.V.

Other related companies as Bakker Magnetics Belgium NV: Top-Events | Synavant Belgium NV | Blokker J | Gillet Marc | Kem-Products N.V.

Bakker Magnetics Belgium NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bakker Magnetics Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03677642822. Het bedrijf Bakker Magnetics Belgium NV bevindt zich op het adres: Zandvoortstraat 12B,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bakker Magnetics Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bakker Magnetics Belgium NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bakker Magnetics Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bakker Magnetics Belgium NV, openstaande posities, locatie van Bakker Magnetics Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bakker Magnetics Belgium NV is a company, that was registered 1997 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Bakker Magnetics Belgium NV, company assigned to the tax number BE03677642822. The company Bakker Magnetics Belgium NV is located at the address: Zandvoortstraat 12B,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bakker Magnetics Belgium NV were not found.
The main activity of Bakker Magnetics Belgium NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bakker Magnetics Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Bakker Magnetics Belgium NV, open positions, location of Bakker Magnetics Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bakker Magnetics Belgium NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bakker Magnetics Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bakker Magnetics Belgium NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bakker Magnetics Belgium NV, employees, financial statistics.