AVT-Industriële Automatisering

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • AVT-Industriële Automatisering
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • AVT-Industriële Automatisering

Contactgegevens AVT-Industriële Automatisering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVT-Industriële Automatisering: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVT-Industriële Automatisering

Regio (region): Essen, België

Adres (address): Bergenvenstraat 31,2910, België

Telefoon (phone): 03 236 60 09 03 236 60 09

Fax (fax): +32 (14) 783-39-65 +32 (14) 783-39-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVT-Industriële Automatisering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVT-Industriële Automatisering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVT-Industriële Automatisering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVT-Industriële Automatisering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVT-Industriële Automatisering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVT-Industriële Automatisering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVT-Industriële Automatisering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVT-Industriële Automatisering
Products information AVT-Industriële Automatisering

BTW identificatienummer (tax): BE06877960205
Ondernemingsnummer: 2467773437
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AVT-Industriële Automatisering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVT-Industriële Automatisering
(Get full report from official database of BE for AVT-Industriële Automatisering)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVT-Industriële Automatisering
Addition kinds of activities for AVT-Industriële Automatisering

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
32110305. Vensterglas, helder en gekleurd | Window glass, clear and colored
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec

Werken bij AVT-Industriële Automatisering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVT-Industriële Automatisering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVT-Industriële Automatisering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVT-Industriële Automatisering. Looking for open vacancies in other companies

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van AVT-Industriële Automatisering in sociale netwerken
Look for responds of AVT-Industriële Automatisering in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVT-Industriële Automatisering. Laat een reactie achter voor AVT-Industriële Automatisering. AVT-Industriële Automatisering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVT-Industriële Automatisering. Leave a respond for AVT-Industriële Automatisering. AVT-Industriële Automatisering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVT-Industriële Automatisering op de google maps. Adres en contacten AVT-Industriële Automatisering
Location of AVT-Industriële Automatisering on the google maps. Address and contacts of AVT-Industriële Automatisering

Andere gerelateerde bedrijven als come AVT-Industriële Automatisering AVT-Industriële Automatisering: WATTIER sprl (Garage) | Ganda Office Supplies bvba BVBA | Gilles Roland | Codali S.A. | Société de Travaux Galère S.A.

Other related companies as AVT-Industriële Automatisering: WATTIER sprl (Garage) | Ganda Office Supplies bvba BVBA | Gilles Roland | Codali S.A. | Société de Travaux Galère S.A.

AVT-Industriële Automatisering is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Essen, België. De volledige naam van het bedrijf is AVT-Industriële Automatisering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06877960205. Het bedrijf AVT-Industriële Automatisering bevindt zich op het adres: Bergenvenstraat 31,2910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AVT-Industriële Automatisering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVT-Industriële Automatisering is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVT-Industriële Automatisering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVT-Industriële Automatisering, openstaande posities, locatie van AVT-Industriële Automatisering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVT-Industriële Automatisering is a company, that was registered 2002 in Essen region, Belgium. Full name of company is AVT-Industriële Automatisering, company assigned to the tax number BE06877960205. The company AVT-Industriële Automatisering is located at the address: Bergenvenstraat 31,2910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AVT-Industriële Automatisering were not found.
The main activity of AVT-Industriële Automatisering is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AVT-Industriële Automatisering is not available. You also can look at reviews of AVT-Industriële Automatisering, open positions, location of AVT-Industriële Automatisering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVT-Industriële Automatisering, Essen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVT-Industriële Automatisering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVT-Industriële Automatisering, Essen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVT-Industriële Automatisering, employees, financial statistics.