MULTI AIR CLEAN

Contactgegevens MULTI AIR CLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI AIR CLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI AIR CLEAN

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Stokstraat 26,9770, België

Telefoon (phone): 09 333 73 35 09 333 73 35

Fax (fax): +32 (84) 561-81-84 +32 (84) 561-81-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI AIR CLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI AIR CLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI AIR CLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI AIR CLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI AIR CLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI AIR CLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI AIR CLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI AIR CLEAN
Products information MULTI AIR CLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE04603790283
Ondernemingsnummer: 1714111328
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MULTI AIR CLEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI AIR CLEAN
(Get full report from official database of BE for MULTI AIR CLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI AIR CLEAN
Addition kinds of activities for MULTI AIR CLEAN

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
274104. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
14990204. Vermiculietwinning | Vermiculite mining
20480200. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
30690309. Veters, rubber | Mittens, rubber
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij MULTI AIR CLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI AIR CLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI AIR CLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI AIR CLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • elektricien (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen regio Hever - Boortmeerbeek (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

Zoek naar antwoorden van MULTI AIR CLEAN in sociale netwerken
Look for responds of MULTI AIR CLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI AIR CLEAN. Laat een reactie achter voor MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI AIR CLEAN. Leave a respond for MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI AIR CLEAN op de google maps. Adres en contacten MULTI AIR CLEAN
Location of MULTI AIR CLEAN on the google maps. Address and contacts of MULTI AIR CLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI AIR CLEAN MULTI AIR CLEAN: BOLIDT BELGIE NV | ALTI-IR C TILMAN | Flône Engineering S.P.R.L. | Van Droogenbroeck l'Aigrette N.V. | Wodan

Other related companies as MULTI AIR CLEAN: BOLIDT BELGIE NV | ALTI-IR C TILMAN | Flône Engineering S.P.R.L. | Van Droogenbroeck l'Aigrette N.V. | Wodan

MULTI AIR CLEAN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI AIR CLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04603790283. Het bedrijf MULTI AIR CLEAN bevindt zich op het adres: Stokstraat 26,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MULTI AIR CLEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTI AIR CLEAN is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI AIR CLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI AIR CLEAN, openstaande posities, locatie van MULTI AIR CLEAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MULTI AIR CLEAN is a company, that was registered 1999 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is MULTI AIR CLEAN, company assigned to the tax number BE04603790283. The company MULTI AIR CLEAN is located at the address: Stokstraat 26,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MULTI AIR CLEAN were not found.
The main activity of MULTI AIR CLEAN is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI AIR CLEAN is not available. You also can look at reviews of MULTI AIR CLEAN, open positions, location of MULTI AIR CLEAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI AIR CLEAN, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI AIR CLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI AIR CLEAN, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI AIR CLEAN, employees, financial statistics.