Saudi Arabian Airlines

Contactgegevens Saudi Arabian Airlines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saudi Arabian Airlines: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saudi Arabian Airlines

Regio (region): BRUCARGO, België

Adres (address): BRUCARGO,1931, België

Telefoon (phone): 02 752 21 50 02 752 21 50

Fax (fax): +32 (11) 304-30-76 +32 (11) 304-30-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saudi Arabian Airlines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saudi Arabian Airlines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saudi Arabian Airlines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saudi Arabian Airlines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saudi Arabian Airlines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saudi Arabian Airlines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saudi Arabian Airlines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saudi Arabian Airlines
Products information Saudi Arabian Airlines

BTW identificatienummer (tax): BE05821350097
Ondernemingsnummer: 5086090087
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Saudi Arabian Airlines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saudi Arabian Airlines
(Get full report from official database of BE for Saudi Arabian Airlines)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saudi Arabian Airlines
Addition kinds of activities for Saudi Arabian Airlines

328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
34330200. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij Saudi Arabian Airlines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saudi Arabian Airlines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saudi Arabian Airlines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saudi Arabian Airlines. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Saudi Arabian Airlines in sociale netwerken
Look for responds of Saudi Arabian Airlines in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saudi Arabian Airlines. Laat een reactie achter voor Saudi Arabian Airlines. Saudi Arabian Airlines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saudi Arabian Airlines. Leave a respond for Saudi Arabian Airlines. Saudi Arabian Airlines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saudi Arabian Airlines op de google maps. Adres en contacten Saudi Arabian Airlines
Location of Saudi Arabian Airlines on the google maps. Address and contacts of Saudi Arabian Airlines

Andere gerelateerde bedrijven als come Saudi Arabian Airlines Saudi Arabian Airlines: Deschuyteneer SA | BY PROJECTS BVBA | Widego S.P.R.L. | KONE International | Showkorpsen

Other related companies as Saudi Arabian Airlines: Deschuyteneer SA | BY PROJECTS BVBA | Widego S.P.R.L. | KONE International | Showkorpsen

Saudi Arabian Airlines is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio BRUCARGO, België. De volledige naam van het bedrijf is Saudi Arabian Airlines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05821350097. Het bedrijf Saudi Arabian Airlines bevindt zich op het adres: BRUCARGO,1931. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Saudi Arabian Airlines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saudi Arabian Airlines is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saudi Arabian Airlines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saudi Arabian Airlines, openstaande posities, locatie van Saudi Arabian Airlines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Saudi Arabian Airlines is a company, that was registered 2007 in BRUCARGO region, Belgium. Full name of company is Saudi Arabian Airlines, company assigned to the tax number BE05821350097. The company Saudi Arabian Airlines is located at the address: BRUCARGO,1931. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Saudi Arabian Airlines were not found.
The main activity of Saudi Arabian Airlines is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Saudi Arabian Airlines is not available. You also can look at reviews of Saudi Arabian Airlines, open positions, location of Saudi Arabian Airlines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saudi Arabian Airlines, BRUCARGO: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saudi Arabian Airlines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saudi Arabian Airlines, BRUCARGO: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saudi Arabian Airlines, employees, financial statistics.