Global Airline Services

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Global Airline Services
Private companiesNonclassifiable Establishments • Global Airline Services

Contactgegevens Global Airline Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Global Airline Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Global Airline Services

Regio (region): Machelen (Brucargo), België

Adres (address): Brucargo 706,1931, België

Telefoon (phone): 02 753 55 00 02 753 55 00

Fax (fax): 02 753 55 05 02 753 55 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Global Airline Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Global Airline Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Global Airline Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Global Airline Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Global Airline Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Global Airline Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Global Airline Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Global Airline Services
Products information Global Airline Services

BTW identificatienummer (tax): BE03226104736
Ondernemingsnummer: 6005371093
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Global Airline Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Global Airline Services
(Get full report from official database of BE for Global Airline Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Global Airline Services
Addition kinds of activities for Global Airline Services

5962. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
7389. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
807299. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
75390100. Frame en front end reparatie diensten | Frame and front end repair services

Werken bij Global Airline Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Global Airline Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Global Airline Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Global Airline Services. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Global Airline Services in sociale netwerken
Look for responds of Global Airline Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Global Airline Services. Laat een reactie achter voor Global Airline Services. Global Airline Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Global Airline Services. Leave a respond for Global Airline Services. Global Airline Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Global Airline Services op de google maps. Adres en contacten Global Airline Services
Location of Global Airline Services on the google maps. Address and contacts of Global Airline Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Global Airline Services Global Airline Services: Hobbit NV | Delta Nord sa | Relieur (Le) | Svenco BVBA | Marginet

Other related companies as Global Airline Services: Hobbit NV | Delta Nord sa | Relieur (Le) | Svenco BVBA | Marginet

Global Airline Services is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Machelen (Brucargo), België. De volledige naam van het bedrijf is Global Airline Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226104736. Het bedrijf Global Airline Services bevindt zich op het adres: Brucargo 706,1931. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Global Airline Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Global Airline Services is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Global Airline Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Global Airline Services, openstaande posities, locatie van Global Airline Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Global Airline Services is a company, that was registered 2011 in Machelen (Brucargo) region, Belgium. Full name of company is Global Airline Services, company assigned to the tax number BE03226104736. The company Global Airline Services is located at the address: Brucargo 706,1931. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Global Airline Services were not found.
The main activity of Global Airline Services is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Global Airline Services is not available. You also can look at reviews of Global Airline Services, open positions, location of Global Airline Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Global Airline Services, Machelen (Brucargo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Global Airline Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Global Airline Services, Machelen (Brucargo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Global Airline Services, employees, financial statistics.