Minolta Ballooning Team

Contactgegevens Minolta Ballooning Team: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Minolta Ballooning Team: address, phone, fax, email, website, opening hours

Minolta Ballooning Team

Regio (region): Zwijndrecht, België

Adres (address): Lindenstraat 12,2070, België

Telefoon (phone): 03 252 66 21 03 252 66 21

Fax (fax): 03 252 51 90 03 252 51 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Minolta Ballooning Team: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Minolta Ballooning Team"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Minolta Ballooning Team"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Minolta Ballooning Team, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Minolta Ballooning Team. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Minolta Ballooning Team, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Minolta Ballooning Team. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Minolta Ballooning Team
Products information Minolta Ballooning Team

BTW identificatienummer (tax): BE09601470947
Ondernemingsnummer: 8948608398
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Minolta Ballooning Team zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Minolta Ballooning Team
(Get full report from official database of BE for Minolta Ballooning Team)

Aanvulling soorten activiteiten voor Minolta Ballooning Team
Addition kinds of activities for Minolta Ballooning Team

549999. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
33399914. Tantalum raffinage | Tantalum refining
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
36459903. Bureau lampen | Desk lamps
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec

Werken bij Minolta Ballooning Team: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Minolta Ballooning Team: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Minolta Ballooning Team. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Minolta Ballooning Team. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Minolta Ballooning Team in sociale netwerken
Look for responds of Minolta Ballooning Team in social networks

Lees alle opmerkingen voor Minolta Ballooning Team. Laat een reactie achter voor Minolta Ballooning Team. Minolta Ballooning Team bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Minolta Ballooning Team. Leave a respond for Minolta Ballooning Team. Minolta Ballooning Team on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Minolta Ballooning Team op de google maps. Adres en contacten Minolta Ballooning Team
Location of Minolta Ballooning Team on the google maps. Address and contacts of Minolta Ballooning Team

Andere gerelateerde bedrijven als come Minolta Ballooning Team Minolta Ballooning Team: Bert Containerdienst BVBA | Prepress Xtensions NV | Polyphonic SPRL | Avis | DestiNation-Expatriate Services SPRL

Other related companies as Minolta Ballooning Team: Bert Containerdienst BVBA | Prepress Xtensions NV | Polyphonic SPRL | Avis | DestiNation-Expatriate Services SPRL

Minolta Ballooning Team is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Minolta Ballooning Team, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09601470947. Het bedrijf Minolta Ballooning Team bevindt zich op het adres: Lindenstraat 12,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Minolta Ballooning Team zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Minolta Ballooning Team is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Minolta Ballooning Team is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Minolta Ballooning Team, openstaande posities, locatie van Minolta Ballooning Team op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Minolta Ballooning Team is a company, that was registered 1995 in Zwijndrecht region, Belgium. Full name of company is Minolta Ballooning Team, company assigned to the tax number BE09601470947. The company Minolta Ballooning Team is located at the address: Lindenstraat 12,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Minolta Ballooning Team were not found.
The main activity of Minolta Ballooning Team is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Minolta Ballooning Team is not available. You also can look at reviews of Minolta Ballooning Team, open positions, location of Minolta Ballooning Team on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Minolta Ballooning Team, Zwijndrecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Minolta Ballooning Team, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Minolta Ballooning Team, Zwijndrecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Minolta Ballooning Team, employees, financial statistics.