Limousines Johan Business & Ceremonies

Contactgegevens Limousines Johan Business & Ceremonies: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Limousines Johan Business & Ceremonies: address, phone, fax, email, website, opening hours

Limousines Johan Business & Ceremonies

Regio (region): Beersel (Alsemberg), België

Adres (address): Erf de Keizer 40,1652, België

Telefoon (phone): 0475 46 20 90 0475 46 20 90

Fax (fax): 02 331 30 29 02 331 30 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Limousines Johan Business & Ceremonies: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Limousines Johan Business & Ceremonies"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Limousines Johan Business & Ceremonies"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Limousines Johan Business & Ceremonies, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Limousines Johan Business & Ceremonies. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Limousines Johan Business & Ceremonies, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Limousines Johan Business & Ceremonies. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Limousines Johan Business & Ceremonies
Products information Limousines Johan Business & Ceremonies

BTW identificatienummer (tax): BE09363067626
Ondernemingsnummer: 6526123046
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Limousines Johan Business & Ceremonies zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Limousines Johan Business & Ceremonies
(Get full report from official database of BE for Limousines Johan Business & Ceremonies)

Aanvulling soorten activiteiten voor Limousines Johan Business & Ceremonies
Addition kinds of activities for Limousines Johan Business & Ceremonies

373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
22810212. Vinyon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Vinyon yarn, spun: made from purchased staple
24510102. Stacaravans, behalve recreatief | Mobile homes, except recreational
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers

Werken bij Limousines Johan Business & Ceremonies: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Limousines Johan Business & Ceremonies: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Limousines Johan Business & Ceremonies. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Limousines Johan Business & Ceremonies. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Limousines Johan Business & Ceremonies in sociale netwerken
Look for responds of Limousines Johan Business & Ceremonies in social networks

Lees alle opmerkingen voor Limousines Johan Business & Ceremonies. Laat een reactie achter voor Limousines Johan Business & Ceremonies. Limousines Johan Business & Ceremonies bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Limousines Johan Business & Ceremonies. Leave a respond for Limousines Johan Business & Ceremonies. Limousines Johan Business & Ceremonies on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Limousines Johan Business & Ceremonies op de google maps. Adres en contacten Limousines Johan Business & Ceremonies
Location of Limousines Johan Business & Ceremonies on the google maps. Address and contacts of Limousines Johan Business & Ceremonies

Andere gerelateerde bedrijven als come Limousines Johan Business & Ceremonies Limousines Johan Business & Ceremonies: COMASE MANAGEMENT CONSULTING SA | De Groep De Visscher | Arabesque | Binzel Benelux BVBA | Ecole Secondaire Enseignement Spécial

Other related companies as Limousines Johan Business & Ceremonies: COMASE MANAGEMENT CONSULTING SA | De Groep De Visscher | Arabesque | Binzel Benelux BVBA | Ecole Secondaire Enseignement Spécial

Limousines Johan Business & Ceremonies is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Beersel (Alsemberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Limousines Johan Business & Ceremonies, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09363067626. Het bedrijf Limousines Johan Business & Ceremonies bevindt zich op het adres: Erf de Keizer 40,1652. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Limousines Johan Business & Ceremonies zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Limousines Johan Business & Ceremonies is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Limousines Johan Business & Ceremonies is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Limousines Johan Business & Ceremonies, openstaande posities, locatie van Limousines Johan Business & Ceremonies op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Limousines Johan Business & Ceremonies is a company, that was registered 2006 in Beersel (Alsemberg) region, Belgium. Full name of company is Limousines Johan Business & Ceremonies, company assigned to the tax number BE09363067626. The company Limousines Johan Business & Ceremonies is located at the address: Erf de Keizer 40,1652. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 207,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Limousines Johan Business & Ceremonies were not found.
The main activity of Limousines Johan Business & Ceremonies is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Limousines Johan Business & Ceremonies is not available. You also can look at reviews of Limousines Johan Business & Ceremonies, open positions, location of Limousines Johan Business & Ceremonies on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Limousines Johan Business & Ceremonies, Beersel (Alsemberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Limousines Johan Business & Ceremonies, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Limousines Johan Business & Ceremonies, Beersel (Alsemberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Limousines Johan Business & Ceremonies, employees, financial statistics.