B.J.A. Trans-Airport Service

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • B.J.A. Trans-Airport Service
Private companiesCoal Mining • B.J.A. Trans-Airport Service

Contactgegevens B.J.A. Trans-Airport Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.J.A. Trans-Airport Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.J.A. Trans-Airport Service

Regio (region): Lochristi (Beervelde), België

Adres (address): Haanhoutstraat 50,9080, België

Telefoon (phone): 09 337 08 58 09 337 08 58

Fax (fax): 09 337 08 58 09 337 08 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.J.A. Trans-Airport Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.J.A. Trans-Airport Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.J.A. Trans-Airport Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.J.A. Trans-Airport Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.J.A. Trans-Airport Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.J.A. Trans-Airport Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.J.A. Trans-Airport Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.J.A. Trans-Airport Service
Products information B.J.A. Trans-Airport Service

BTW identificatienummer (tax): BE08528106689
Ondernemingsnummer: 9945068359
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in B.J.A. Trans-Airport Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.J.A. Trans-Airport Service
(Get full report from official database of BE for B.J.A. Trans-Airport Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.J.A. Trans-Airport Service
Addition kinds of activities for B.J.A. Trans-Airport Service

251406. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
35370203. Cabines, voor industriële vrachtwagens en trekkers | Cabs, for industrial trucks and tractors
41110300. Luchthaven vervoer | Airport transportation
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry

Werken bij B.J.A. Trans-Airport Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.J.A. Trans-Airport Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.J.A. Trans-Airport Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.J.A. Trans-Airport Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Magazijnier/containerbouwer m/v te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het opbouwen van containers (ijzeren winkelkarren) die gebruikt worden voor het rondhalen van bestellingen. Het betreft fysiek werk waarbij handigheid vereist is. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden voor taken als laden/lossen, retour, ...

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van B.J.A. Trans-Airport Service in sociale netwerken
Look for responds of B.J.A. Trans-Airport Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.J.A. Trans-Airport Service. Laat een reactie achter voor B.J.A. Trans-Airport Service. B.J.A. Trans-Airport Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.J.A. Trans-Airport Service. Leave a respond for B.J.A. Trans-Airport Service. B.J.A. Trans-Airport Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.J.A. Trans-Airport Service op de google maps. Adres en contacten B.J.A. Trans-Airport Service
Location of B.J.A. Trans-Airport Service on the google maps. Address and contacts of B.J.A. Trans-Airport Service

Andere gerelateerde bedrijven als come B.J.A. Trans-Airport Service B.J.A. Trans-Airport Service: Algemene Bouwonderneming Renova | ND Sign | Manuscript SCRL | Croix Rouge de Belgique | Plasticsgrid

Other related companies as B.J.A. Trans-Airport Service: Algemene Bouwonderneming Renova | ND Sign | Manuscript SCRL | Croix Rouge de Belgique | Plasticsgrid

B.J.A. Trans-Airport Service is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Lochristi (Beervelde), België. De volledige naam van het bedrijf is B.J.A. Trans-Airport Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08528106689. Het bedrijf B.J.A. Trans-Airport Service bevindt zich op het adres: Haanhoutstraat 50,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in B.J.A. Trans-Airport Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.J.A. Trans-Airport Service is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.J.A. Trans-Airport Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.J.A. Trans-Airport Service, openstaande posities, locatie van B.J.A. Trans-Airport Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.J.A. Trans-Airport Service is a company, that was registered 1993 in Lochristi (Beervelde) region, Belgium. Full name of company is B.J.A. Trans-Airport Service, company assigned to the tax number BE08528106689. The company B.J.A. Trans-Airport Service is located at the address: Haanhoutstraat 50,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in B.J.A. Trans-Airport Service were not found.
The main activity of B.J.A. Trans-Airport Service is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.J.A. Trans-Airport Service is not available. You also can look at reviews of B.J.A. Trans-Airport Service, open positions, location of B.J.A. Trans-Airport Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.J.A. Trans-Airport Service, Lochristi (Beervelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.J.A. Trans-Airport Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.J.A. Trans-Airport Service, Lochristi (Beervelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.J.A. Trans-Airport Service, employees, financial statistics.