D'HAENENS VERLICHTING BVBA

Contactgegevens D'HAENENS VERLICHTING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HAENENS VERLICHTING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HAENENS VERLICHTING BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Predikherenstraat 24-26,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 07 07 050 33 07 07

Fax (fax): 050 33 97 42 050 33 97 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HAENENS VERLICHTING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HAENENS VERLICHTING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HAENENS VERLICHTING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HAENENS VERLICHTING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HAENENS VERLICHTING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HAENENS VERLICHTING BVBA
Products information D'HAENENS VERLICHTING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03327728271
Ondernemingsnummer: 9941223144
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in D'HAENENS VERLICHTING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HAENENS VERLICHTING BVBA
(Get full report from official database of BE for D'HAENENS VERLICHTING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HAENENS VERLICHTING BVBA
Addition kinds of activities for D'HAENENS VERLICHTING BVBA

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
506499. Elektrische apparaten, televisie en radio, niet inbegrepen | Electrical appliances, television and radio, nec
28920215. Pentaerythritol tetranitraat, petn | Pentaerythritol tetranitrate, petn
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
59991105. Tropische vis | Tropical fish
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij D'HAENENS VERLICHTING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HAENENS VERLICHTING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van D'HAENENS VERLICHTING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of D'HAENENS VERLICHTING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Laat een reactie achter voor D'HAENENS VERLICHTING BVBA. D'HAENENS VERLICHTING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HAENENS VERLICHTING BVBA. Leave a respond for D'HAENENS VERLICHTING BVBA. D'HAENENS VERLICHTING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HAENENS VERLICHTING BVBA op de google maps. Adres en contacten D'HAENENS VERLICHTING BVBA
Location of D'HAENENS VERLICHTING BVBA on the google maps. Address and contacts of D'HAENENS VERLICHTING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HAENENS VERLICHTING BVBA D'HAENENS VERLICHTING BVBA: Creoxine NV | Annie-Trans BVBA | Pro Vidéo | Frigo Pelzer S.A. | Verzekeringskantoor Van Asch I vof

Other related companies as D'HAENENS VERLICHTING BVBA: Creoxine NV | Annie-Trans BVBA | Pro Vidéo | Frigo Pelzer S.A. | Verzekeringskantoor Van Asch I vof

D'HAENENS VERLICHTING BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HAENENS VERLICHTING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03327728271. Het bedrijf D'HAENENS VERLICHTING BVBA bevindt zich op het adres: Predikherenstraat 24-26,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 425,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D'HAENENS VERLICHTING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HAENENS VERLICHTING BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HAENENS VERLICHTING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HAENENS VERLICHTING BVBA, openstaande posities, locatie van D'HAENENS VERLICHTING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'HAENENS VERLICHTING BVBA is a company, that was registered 2017 in Brugge region, Belgium. Full name of company is D'HAENENS VERLICHTING BVBA, company assigned to the tax number BE03327728271. The company D'HAENENS VERLICHTING BVBA is located at the address: Predikherenstraat 24-26,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 425,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D'HAENENS VERLICHTING BVBA were not found.
The main activity of D'HAENENS VERLICHTING BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HAENENS VERLICHTING BVBA is not available. You also can look at reviews of D'HAENENS VERLICHTING BVBA, open positions, location of D'HAENENS VERLICHTING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HAENENS VERLICHTING BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HAENENS VERLICHTING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HAENENS VERLICHTING BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HAENENS VERLICHTING BVBA, employees, financial statistics.