C.D.H. INDUSTRIES NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • C.D.H. INDUSTRIES NV
Private companiesMetal Mining • C.D.H. INDUSTRIES NV

Contactgegevens C.D.H. INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.H. INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.H. INDUSTRIES NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Bedrijfsstraat 14,3500, België

Telefoon (phone): 011 26 95 90 011 26 95 90

Fax (fax): 011 23 11 76 011 23 11 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.H. INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.H. INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.H. INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.H. INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.H. INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.H. INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.H. INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.H. INDUSTRIES NV
Products information C.D.H. INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE08916748046
Ondernemingsnummer: 2861907958
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.D.H. INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.H. INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for C.D.H. INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.H. INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for C.D.H. INDUSTRIES NV

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
36990100. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
50840301. kettingzagen | Chainsaws
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment

Werken bij C.D.H. INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.H. INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.H. INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.H. INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

Zoek naar antwoorden van C.D.H. INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of C.D.H. INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.H. INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor C.D.H. INDUSTRIES NV. C.D.H. INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.H. INDUSTRIES NV. Leave a respond for C.D.H. INDUSTRIES NV. C.D.H. INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.H. INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten C.D.H. INDUSTRIES NV
Location of C.D.H. INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of C.D.H. INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.H. INDUSTRIES NV C.D.H. INDUSTRIES NV: Aspeslagh BVBA | Moulin de Daverdisse (Le) | Idee Design BVBA | Van Steenkiste Transports NV | AGV S.A.

Other related companies as C.D.H. INDUSTRIES NV: Aspeslagh BVBA | Moulin de Daverdisse (Le) | Idee Design BVBA | Van Steenkiste Transports NV | AGV S.A.

C.D.H. INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.H. INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916748046. Het bedrijf C.D.H. INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Bedrijfsstraat 14,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.D.H. INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.D.H. INDUSTRIES NV is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.H. INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.H. INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van C.D.H. INDUSTRIES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.D.H. INDUSTRIES NV is a company, that was registered 2012 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is C.D.H. INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE08916748046. The company C.D.H. INDUSTRIES NV is located at the address: Bedrijfsstraat 14,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.D.H. INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of C.D.H. INDUSTRIES NV is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.H. INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of C.D.H. INDUSTRIES NV, open positions, location of C.D.H. INDUSTRIES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.H. INDUSTRIES NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.H. INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.H. INDUSTRIES NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.H. INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.